VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Provero Congres 2022

donderdag 2 juni 2022

 
Tijd
09:00 tot 18:00 uur
Locatie
Ede
 

Op donderdag 2 juni a.s. is congrescentrum ReeHorst in Ede het toneel voor het jaarlijkse Provero Congres en de algemene ledenvergadering. 

Met een gevarieerd inhoudelijk programma, een uitgebreide bedrijvenmarkt en voldoende netwerkmomenten zijn de ingrediënten voor het congres als vanouds, maar waarderen wij extra dat wij elkaar weer persoonlijk kunnen ontmoeten.

 

De komende periode zullen wij regelmatig een inhoudelijke sessie specifiek onder de aandacht brengen. Wij trappen vandaag af met de sessie over Indieningsvereisten door Claire Vermeulen, Regelanalist bij de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Duidelijke en goed ingestelde vragenbomen zijn van belang voor heldere communicatie met de initiatiefnemer en voor soepele afhandeling van aanvragen en meldingen. In deze sessie zullen wij laten zien welke acties een bevoegd gezag kan nemen om de indieningsvereisten gebruiksvriendelijk en effectief in te stellen. We nemen u mee in de do’s and don’ts rondom de bruidsschat, het toepasbaar maken van activiteiten en het instellen van behandeldiensten en het omgevingsoverleg. 

 

Doel

Het Provero Congres bestaat uit een gevarieerd en inhoudelijk programma dat divers van opzet is en zullen zowel beginners als gevorderden aanspreken.

Laat je inspireren door sprekers die -net als jij- bezig zijn om zich maximaal voor te bereiden op de Omgevingswet. Zij richten zich op de thema’s wet- en regelgeving, voorbeeldinstrumenten, het Digitaal Stelsel Omgevingswet, implementatie en dienstverlening. Al met al, een congres dat je niet mag missen.

 

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor iedereen die op dit moment bezig is met de implementatie van de Omgevingswet: bestuurders, raadsleden, beleidsmakers, planjuristen en projectleiders Omgevingswet.

Namens VVM leveren Martha Bleeker en Jos Dolstra een bijdrage.

Kosten:

Deelname aan het Provero Congres is gratis voor leden van Provero. Leden van BWT, Netwerk Jong Leefomgeving en VVM kunnen gebruik maken van het aanbod om voor € 99,00 exclusief BTW deel te nemen aan de Provero themabijeenkomst.

De kosten voor deelname aan het Provero Congres bedragen voor niet-leden: € 202,75 exclusief BTW.