VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Vakbeurs Recycling 2017 biedt inspiratie - 24 t/m 26 oktober

dinsdag 24 oktober 2017

 
Tijd
13:00 tot 21:00 uur
Locatie
Gorinchem (Evenementenhal)
 

Op 24, 25 en 26 oktober transformeert Evenementenhal Gorinchem zich tot hét centrum van de Benelux voor de recyclingbranche. De beurs vormt al jaren een inspiratiebron voor bezoekers door alle technologie die getoond wordt. Onder andere afvalproducerende bedrijven, afvalinzamelaars, afvalverwerkers en gemeentes komen naar Recycling om kennis te maken met alle producten, diensten en (innovatieve) oplossingen die de recyclingbranche te bieden heeft. Daarnaast grijpen zij deze gelegenheid graag aan om te netwerken.

D
e beursvloer
Deze editie staat Recycling 2017 vooral in het teken van ‘beleven’ en ‘netwerken’. De nieuwste innovaties of meest bijzondere producten komen terug in de Must-See Route. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in een kennistheater met inhoudelijke kennissessie en inspirerende pitches. Net als voorgaande jaren organiseert Troostwijk een online veiling met onder andere bouw-, sloop- of recyclingmachines waarbij de kijkdagen plaatsvinden tijdens vakbeurs Recycling.

Holland meets Ghana
Economieën raken steeds meer vervlochten en de Nederlandse economie is sterk afhankelijk van internationale grondstoffenstromen. Met dit doel in gedachten verwelkomt de beursorganisatie wederom een internationale handelsmissie. Deze editie komt er een delegatie uit Ghana, verzorgd door PSPS Consultants. Een unieke mogelijkheid voor Nederlandse bedrijven om in een halve dag de marktleiders van de afvalsector uit Ghana te ontmoeten.

De beurs is geopend van 24 oktober t/m 26 oktober 2017 van 13:00 tot 21:00 uur

Bezoekadres:
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
T +31 (0)183 680 662

Voor meer informatie en aanmelden klik hier.

vakbeurs-recycling-2017