VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Aqua Nederland Vakbeurs; Dé nationale Waterbeurs. 13-15 maart

dinsdag 13 maart 2018

 
Tijd
10:00 tot 18:00 uur
Locatie
Evenementenhal Gorinchem
 

Bestel uw gratis tickets voor Aqua Nederland Vakbeurs die plaatsvindt op 13-15 maart in Evenementenhal Gorinchem. U treft hier alle professionals die zich richten op de Nederlandse waterbranche. Hierdoor vormt de grootste nationale waterbeurs een onmisbaar netwerkmoment in het jaar. Aqua Nederland Vakbeurs is wederom gelijktijdig met RioleringsVakdagen. Mis het niet en bestel direct via deze link uw combinatietickets.

 

Aqua Nederland Vakbeurs Gorinchem 2018

Dé waterbeurs van Nederland! 

Op 13, 14 en 15 maart 2018 vindt de twaalfde editie van Aqua Nederland Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé waterbeurs van Nederland kunt u als bezoeker gezamenlijk met ruim 9.800 waterprofessionals de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie zien, voelen en ervaren. In 2018 wordt Aqua Nederland Vakbeurs wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. Als bezoeker van RioleringsVakdagen kunt u beide beurzen gratis bezoeken. 

Kennis en innovatie staan centraal

Partner ENVAQUA verzorgt net als voorgaande edities kennissessies gedurende de beurs, gezamenlijk met NWP en Water Alliance. ENVAQUA is de Nederlandse brancheorganisatie voor water- en milieutechnologiebedrijven en vertegenwoordigt 125 toonaangevende lidbedrijven die wereldwijd actief zijn. De thema’s van de kennissessies zijn wateruitdagingen in de circulaire economie, nieuwe zuiveringsuitdagingen in de water- en industriële sector en de onbegrensde mogelijkheden van sensoren & big data. Omdat er in de komende jaren een groot tekort aan personeel wordt verwacht, wordt tijdens de beurs het Career Event georganiseerd in samenwerking met Nationaal Watertraineeship. Door de handen in elkaar te slaan en de juiste doelgroepen samen te brengen, proberen we studenten en afgestudeerden sneller aan een baan te helpen. Heeft uw bedrijf vraag naar studenten of trainees? Neem dan contact op met Ralph Wesseling van Nationaal Watertraineeship.

Nieuw!

Bij 'In de schijnwerpers' kunt u luisteren aar presentaties van exposanten. Tevens wordt deze editie de Innovatiestraat geïntroduceerd. Deelnemers krijgen hier de ruimte om hun bedrijf en innovatie op het gebied van watertechnologie op een speciale manier onder de aandacht te brengen. 

Kortom, deze vakbeurs gericht op de Nederlandse waterbranche mag u als professional niet missen!