VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

 

 

 

 

 

 

Algemene gegevens

 

Contactgegevens

 

Adresgegevens

 

Overig

Welk tijdschrift wilt u op papier ontvangen? U kunt bij uw lidmaatschap kosteloos Tijdschrift Milieu (verschijnt 6 tot 8 x per jaar) of Tijdschrift Landschap (verschijnt 4 x per jaar) op papier ontvangen. U kunt beide tijdschriften in elk geval digitaal lezen. Maak alstublieft uw keuze in het veld hieronder.

Wilt u weten waar wij uw gegevens voor gebruiken? Lees dan hier ons privacybeleid. Voor de goede orde: Wij verkopen uw gegevens niet door maar gebruiken deze voor informatieverstrekking en voor de organisatorische zaken die bij een vereniging horen, gedurende de looptijd van het lidmaatschap.

 

Soort lidmaatschap

Lidmaatschapstarieven: De lidmaatschapstarieven vindt u in de kolom hiernaast. Het getal voorafgaand aan het type lidmaatschap correspondeert met het getal tussen vierkante haken in het tarievenoverzicht en heeft uitsluitend een administratieve betekenis. Het lidmaatschap is vrijgesteld van btw. Wilt u twee tijdchriften op papier ontvangen? Kies dan de lidmaatschapscategorie van uw keuze én mail ons.

Aanbiedingen/acties: Indien u gebruik wilt maken van een aanbieding of actie kunt u de aanbiedingsomschrijving of actiecode in het veld actiecode hieronder plaatsen. Laat in dit geval het soort lidmaatschap in het veld hierboven op "persoonlijk lid" staan. De aanbieding of actie bepaald dan uw type lidmaatschap.

Actie vereist via bevestigingsmail: Nadat u dit formulier heeft verzonden ontvangt u een mail met een bevestigingslink. Uw aanmelding wordt pas verwerkt wanneer u op de link in deze mail heeft geklikt. Heeft u geen mail ontvangen neem dan contact op met bureau@vvm.info. Controleer voor u contact opneemt of de mail mogelijk in uw spamfilter/ongewenste mailfolder terecht is gekomen. 

 

Tot slot

 


Beveiligingscode Beveiligingscode