VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 
𝕏
header-klaver-cc0-artistlike-via-pixabay

Competentietraining duurzaamheidsprofessionals

 

Basisworkshop voor duurzame transitiemakers

Deze korte competentietraining focust op 11 kerncompetenties die essentieel zijn om duurzame transities te bevorderen. Maak kennis met het kerncompetentie-klaverblad, waarin deze 11 kerncompetities zijn gegroepeerd in vijf thema’s. Vervolgens is er ruimte voor uitwisseling van ervaringen en zelfreflectie. Dit vormt een startpunt voor verdere professionalisering.

  Zet in uw agenda

  donderdag 30 mei 2024
  12:45 - 17:30
     VVM Bureau (UCo gebouw),
         2e Daalsedijk 6A, 3551 EJ Utrecht
 
(De locatie is momenteel niet geschikt voor mindervalide)

Let op, aan deze activiteit zijn deelnamekosten verbonden. Ga naar de kosten>>

 

Tijdens deze basisworkshop staan 11 kerncompetenties centraal die essentieel zijn om duurzame transities te bevorderen. Deze kerncompetenties zijn geclusterd in vijf thema’s en vormgegeven doormiddel van een klaverblad (zie hiernaast). Het kerncompetentie-klaverblad is gebaseerd is op inzichten van succesvolle transitiemakers, daarom heeft het voor professionals in de praktijk een hoge herkenbaarheid en werkt het als ‘eyeopener’ door onbewuste (on)bekwaamheid zichtbaar te maken.

Doel van de workshop

Hoofddoel van de basisworkshop is een eerste kennismaking met het kerncompetentie-klaverblad. Daarnaast is er ruimte voor de uitwisseling van ervaringen en zelfreflectie.

Doelgroep

De workshop is gericht op (senior) professionals. Alle oefeningen, voorbeelden en toepassingen zijn zo ontworpen dat professionals in de praktijk hiermee aan de slag kunnen. Van deelnemers wordt verwacht dat zij relevante praktijkervaring hebben. De workshop is niet geschikt voor studenten en starters op de arbeidsmarkt.

Voorlopig programma

12:45 Inloop 

13:00 Start workshop
Toelichting competentiemodel

14:30 Oefening en interactie
Tussendoor een korte pauze

16:00 Zelfreflectie en tips voor persoonlijke ontwikkeling

17:00 Netwerkborrel

Workshopleider


Ronald Venn, Leichtkraft / Duurzaamheidscompetenties  

Tarieven

€ 150,--  Reguliere deelnemers
€   95,-- VVM-leden

Gelieve aanmelden vóór 23 mei.

De kleine lettertjes

Tarieven zijn inclusief BTW. Bij annulering minder dan een week voor aanvang zijn de volledige deelnamekosten verschuldigd. U kunt zich aanmelden tot 28 mei 17.00 uur, daarna garanderen we niet meer dat we uw aanmelding kunnen verwerken. Lees meer in onze algemene voorwaarden (.pdf).

 

  Delen

  Meer weten? Enthousiast geworden?

De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van de VVM en Ronald Venn (Leichtkraft).

  Verder leren

De basisworkshop en competentiescan vormen samen een mooi vertrekpunt voor verdere professionalisering en persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld door de verdiepingsworkshop “Aan de slag met constructief samenwerken”. Deze training duikt in de facetten van samenwerken zoals o.a. co-creatie, stakeholder engagement, boundary spanning en capacity builing. Voor alle vijf themablokken van het kerncompetentie-klaverblad biedt Ronald Venn verdiepingsworkshops aan.

Meer info bij Duurzaamheidscompetenties.nl