VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Provero bijeenkomst: Fasten your seatbelts – we are going on an adventure!

donderdag 8 december 2022

 
Tijd
09:00 tot 16:45 uur
Locatie
Amersfoort
 
Op donderdag 8 december a.s. organiseert Provero, samen met Netwerk Jong Leefomgeving, Jong BNSP en Jong VVM netwerk van milieuprofessionals een dagbijeenkomst. Wij bereiden een boeiend programma voor voor zowel de jonge als de “niet meer zo piep-jonge” vakgenoot.

Fasten your seatbelts – we are going on an adventure!

Centraal tijdens deze dagbijeenkomst staat natuurlijk de actualiteit rond de Omgevingswet, met het accent op integraliteit en samenwerken.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor iedereen die op dit moment werkt aan digitale ruimtelijke plannen en interesse heeft in digitale ruimtelijke ordening, milieu, bouw- en woningtoezicht, informatievoorziening, leefbaarheid en in de kansen die de Omgevingswet biedt.

 

Kosten Provero Themabijeenkomst

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos voor leden van Provero. Voor leden van Jong Leefomgeving, Jong BNSP en Jong VVM gelden speciale afspraken. Deze worden gecommuniceerd door de verenigingen zelf. Ben je lid van een van deze verenigingen, geef dat aan bij het aanmelden. Ben je geen lid van Provero, Jong Leefomgeving, Jong BNSP en/of Jong VVM, dan bedragen de kosten voor deze dagbijeenkomst voor jou € 99,00 exclusief BTW.