VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

SYN-event: Wat is jouw rol als young professional in de transitie?

vrijdag 16 december 2022

 
Tijd
16:00 tot 20:30 uur
Locatie
Amsterdam
 

Sustainable Young Netwerk

Wij geloven dat je samen meer bereikt. Daarom brengen we alle Young Professionals met duurzame ambities in hun werk bij elkaar. Volgende event: 16 december ’22.

 

Wat is een SYN event?Zie een SYN event als een interactief netwerkevenement met een inhoudelijk programma. Dat betekent gezellig kletsen met andere Young Professionals en ook nog wat nuttigs leren. Best of both worlds dus. Ons doel met de events is om je verder te helpen met de duurzame ambities in je werk. En omdat we willen dat je er bij kunt zijn, organiseren we het gewoon aan het eind van de middag op een vrijdag. De prijs houden we al net zo laagdrempelig: voor een tientje ben je erbij.Wat is jouw rol als young professional in de transitie?
Centraal staat jouw rol binnen duurzaamheidstransities. En dat is best lastig om te bepalen. Zeker als je net begint met werken. Met elk SYN event willen wij je helpen in deze belangrijke zoektocht. Met trainingen, lezingen en interactieve netwerksessies helpen wij, maar vooral jullie elkaar, over drempels en obstakels heen om je organisatie op zijn kop te zetten. Het maakt niet uit of je al jaren bezig bent of juist benieuwd wat je kan betekenen, die mix van ervaring en de mix van de verschillende achtergronden is juist de kracht van het netwerk.

Programma & kosten

16:00 – 16:30 Inloop

17:00 – 19:30 Interactief programma met o.a.:

  • Young Professional aan het woord
  • Interactieve training (Transitiemaker Training)
  • Matchmaking: Ontdek hoe je elkaar kunt versterken

19:30 – 20:30 Borrel

Meld je aan voor het event van 16 december! Let op, vol = vol.

Kosten

Datum: 16 december 2022

Locatie: Circl, Amsterdam

Kosten: 10 euro