VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Provero Congres 2023

donderdag 1 juni 2023

 
Tijd
09:00 tot 18:00 uur
Locatie
Ede
 

Op donderdag 1 juni a.s. organiseert Provero haar jaarlijkse congres in de Reehorst in Ede! Het programma sluit aan bij de vele vragen die er leven in het werkveld. Kortom een dag die je niet mag missen, noteer deze datum alvast in de agenda! Nieuw dit jaar is de samenwerking met Vereniging Bouw- & Woningtoezicht Nederland (BWT).

Het Provero Congres bestaat uit een gevarieerd en inhoudelijk programma dat divers van opzet is en zullen zowel beginners als gevorderden aanspreken.

Laat je inspireren door sprekers die -net als jij- bezig zijn om zich maximaal voor te bereiden op de Omgevingswet. Zij richten zich op de thema’s wet- en regelgeving, voorbeeldinstrumenten, het Digitaal Stelsel Omgevingswet, implementatie en dienstverlening. Al met al, een congres dat je niet mag missen.

 

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor iedereen die op dit moment bezig is met de implementatie van de Omgevingswet: bestuurders, raadsleden, beleidsmakers, planjuristen en projectleiders Omgevingswet.

Namens VVM leveren Carla Anzion (Ronde 2: Inpassen van buitenplanse omgevingsplanactiviteiten) en Jos Dolstra (Ronde 1: Afstemming tussen Rijk en bestuurlijke partners onder de Omgevingswet) een bijdrage.

Kosten:

Deelname aan het Provero Congres is gratis voor leden van Provero. Leden van BWT, Netwerk Jong Leefomgeving en VVM kunnen gebruik maken van het aanbod om voor € 99,00 exclusief BTW deel te nemen aan de Provero themabijeenkomst.

De kosten voor deelname aan het Provero Congres bedragen voor niet-leden: € 207,25 exclusief BTW.