VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Studiedag Warmte in Wijken

dinsdag 26 maart 2024

 
Tijd
10:00 tot 17:00 uur
Locatie
Rotterdam
 

Na de eerste succesvolle kennisdag eind november (beoordeeld met een 8,3), organiseren we op 26 maart 2024 voor de tweede keer de Studiedag Warmte in Wijken.

Studiedag Wartme in Wijken

Van het gas af

In een tijd van toenemende klimaatverandering en schaarse resources is het van vitaal belang om oplossingen te vinden voor de energietransitie van woonwijken. Deze studiedag biedt inzichten over wetgeving, financiering, innovatieve technologieën, planning en efficiënte exploitatie van warmtenetten in de gebouwde omgeving.

Vooraanstaande experts van onder meer Universiteit Utrecht, TNO, BNG Bank, ACM en Gemeente Rotterdam delen hun expertise. Aan de hand van praktijkcases ontvangt u vervolgens praktische tools om binnen de eigen organisatie vooruitgang te boeken.

Kosten

VVM-leden krijgen 75 euro korting met de code: Warmtenet75.

De kosten van deze studiedag bedragen €749,- (excl. BTW) per deelnemer. Dit is inclusief lunch, netwerkborrel en consumpties.

Overheden kunnen gebruik maken van een gereduceerd tarief van €599,- (excl. BTW) per persoon. Als uit de bedrijfsnaam niet blijkt dat je een overheidsbedrijf bent, geef dan OVERHEID aan bij promotiecode.