VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

 

 

 

 

 

 

Inschrijven: Coachdag milieu- en duurzaamheidsprofessionals: vragen stellen d.m.v. systemische opstellingen

zaterdag 28 september 2024, 10:00 - 17:30

 

Heeft u een Mijn VVM account? Log dan in!


Let op: Ben je student maar geen VVM-lid, dan verschijnt helaas niet het juiste tarief. Stuur ons daarom een mail met daarin de gegevens die hieronder worden gevraagd. Maak het in die zelfde mail ook aannemelijk dat je inderdaad student bent. Dit kan bijvoorbeeld met een (duidelijk leesbare) scan of foto van je studentenkaart of bewijs van inschrijving, met daarop ook de datum/geldigheid. Wij zullen dan je inschrijving verzorgen.

 

Personalia

 

Contactgegevens

(1) UCo member? Utrecht Community (UCo) is de gemeenschap waar de VVM onderdeel van uitmaakt. U vindt de UCo-members hier. Als u niet weet of u dit bent, bent u het hoogstwaarschijnlijk niet :-).

 

Factuuradres

 

Mogen wij u op de hoogte houden?

Hier kunt u aangeven welke VVM-mailings u wilt ontvangen. Let op, uw voorkeuren hier overschrijven eventueel uw eerder opgegeven voorkeuren. U kunt te allen tijde uw voorkeuren herzien.

Wilt u aankondigingen ontvangen die aansluiten bij uw interesses, geef dan na uw inschrijving ook uw interessegebieden aan. Weet u niet hoe? Vraag het dan aan bureau@vvm.info.

Wilt u weten waar wij uw gegevens voor gebruiken? Lees dan hier ons privacybeleid. Voor de goede orde: Wij verkopen uw gegevens niet door maar gebruiken deze voor informatieverstrekking tot maximaal twee jaar na de activiteit, of tot u verzoekt om verwijdering. Eventuele dieetwensen verwijderen wij binnen een week.

 

Algemene voorwaarden en kosten

U vindt onze algemene voorwaarden hier als pdf-bestand. Voor de goede orde: Kosteloos annuleren kan tot een week voorafgaand aan de bijeenkomst. Daarna bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

VVM-leden zien alleen het correcte factuurbedrag als zij ingelogd zijn.

Na het invullen van dit formulier ontvangt u binnen enkele minuten een mail op het door u opgegeven mailadres. Uw inschrijving is pas voltooid als u betaald heeft én u uw inschrijving heeft bevestigd door op de link in die mail te klikken.

Bij een klein aantal bijeenkomsten is het mogelijk om in het volgende scherm te kiezen voor 'betalen per factuur'. Als u daarvoor kiest, dan vindt u in de bevestigingsmail ook het verzoek om factuurinformatie (adres, inkoopordernummer, etc.). Voorkom nodeloze administratieve lasten en behandel deze z.s.m.!

 

Korting organisatieleden en organisatiepartners

Is uw werkgever Organisatielid van VVM of organisatiepartner van deze bijeenkomst? Vraag dan binnen uw organisatie na wat de kortingscode is voor onze bijeenkomst(en). U neemt dan deel tegen het tarief voor leden.

 


Beveiligingscode Beveiligingscode

 

...