VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

 

 

 

 

 

 

Provero Congres 2024

donderdag 30 mei 2024

 
Tijd
09:00 tot 18:00 uur
Locatie
Ede
 

Op donderdag 30 mei a.s. organiseert Provero wederom gezamenlijk met Vereniging Bouw- & Woningtoezicht Nederland (BWT) haar jaarlijkse congres in de Reehorst in Ede! Het programma sluit aan bij de vele vragen die er leven in het werkveld. Kortom een dag die je niet mag missen, noteer deze datum alvast in de agenda!

 

Het Provero Congres bestaat uit een gevarieerd en inhoudelijk programma dat divers van opzet is en zullen zowel beginners als gevorderden aanspreken.

Laat je inspireren door sprekers die -net als jij- bezig zijn met de Omgevingswet. Zij richten zich op de volgende onderwerpen als geo en locaties in het omgevingsplan, de Omgevingsvisie in STOP-TPOD, parallel wijzigen, Geluid in de Omgevingswet, transitiestrategie van het omgevingsplan, tijdelijke regelingdelen, toepasbare regels voor vergunningvrije activiteiten vraagt het aanpassen van de bruidsschat, het informatiemodel Externe Veiligheid, de annotatiestrategie, het wijzigen van het omgevingsplan en het effect op de toepasbare regels, het DSO-LV open stelsel voor derden en geen regel, zonder handhaving

 

Voor wie?

Deze bijeenkomst is voor iedereen die op dit moment bezig is met de Omgevingswet, het maken van omgevingsplannen, etc.: beleidsmakers, planjuristen en projectleiders Omgevingswet.

Namens VVM levert Erik Roelofsen (Ronde 1: Geluid in de Omgevingswet) een bijdrage. Leden van de sectie Milieurecht en Praktijk zijn ook aanwezig.

Kosten:

Deelname aan het Provero Congres is gratis voor leden van Provero. Leden van BWT en VVM kunnen gebruik maken van het aanbod om voor € 99,00 exclusief BTW deel te nemen aan het Provero Congres. De kosten voor deelname aan het Provero Congres bedragen voor niet-leden: € 217,50 exclusief BTW.