VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

 

 

 

 

 

 

Twente Ondersteboven: Hét congres over de Twentse bodem

donderdag 20 juni 2024

 
Tijd
14:00 tot 17:00 uur
Locatie
Enschede
 

Droge zomers, natte winters

Hoe wij ons land gebruiken en onze ruimte inrichten, zowel boven als ondergronds, is gebaseerd op een klimaat van gemiddelden. Nu we door klimaatverandering steeds vaker te maken krijgen met piekbuien én grote droogte is de balans niet meer op orde. Omvangrijke aanpassingen aan ons waterbeheer, watergebruik, landgebruik en ruimtelijke inrichting zijn nodig. 

Dit is een opgave waar we allemaal gezamenlijk voor staan en waar we ook nú mee aan de slag moeten. Het is noodzakelijk om hierin onze krachten te bundelen en de samenwerking zoveel mogelijk op te zoeken.
Hoe we dit kunnen doen bespreken we graag samen met jou op donderdag 20 juni tijdens Twente Ondersteboven in De Grolsch Veste te Enschede.

Deze 2e editie staat in het teken van kennis opdoen, ervaringen en visies uitwisselen en met elkaar verbinden. Diverse experts nemen je in workshops mee in de huidige stand van zaken en gezamenlijk gaan we op zoek naar de best passende oplossingen voor bodem, water en landbouw. 

Kosten en aanmelden:

Meer info via de website

Meld je nu aan voor Twente Ondersteboven via de aanmeldknop of per e-mail aan info@delandbouwers.nl (o.v.v. instantie, voornaam, achternaam, mailadres)