VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Netwerkdag Omgevingsveiligheid

maandag 2 oktober 2017

 
Tijd
12:15 tot 17:30 uur
Locatie
Bilthoven (RIVM)
 

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, nodigt het RIVM u ook dit jaar van harte uit voor de Netwerkdag Omgevingsveiligheid die wordt gehouden op maandagmiddag 2 oktober 2017 op de locatie van het RIVM te Bilthoven.

Waar gaat het over?
Op deze Netwerkdag draait het om de samenwerking tussen het RIVM en de professionals die aan omgevingsveiligheid werken. De dag staat in het teken van kennis opdoen, leren van elkaar en natuurlijk netwerken.

Voor wie?
De dag is vooral bedoeld voor professionals van industrie, adviesbureaus en overheden die te maken hebben met het werk van het RIVM op omgevingsveiligheid (externe veiligheid) en die nieuwsgierig zijn naar recente ontwikkelingen op dit gebied.

Boeiend programma!
Hoe werken aandachtsgebieden en omgevingsmaatregelen volgens het nieuwe RIVM handboek omgevingsveiligheid? Wat is de impact van procesintensificatie en inherent veiliger op omgevingsveiligheid? Wat zijn de eerste resultaten van het consequentieonderzoek SAFETI-NL 8.0? Hoe waardeer je risicoreducerende maatregelen op het spoor? Dit zijn enkele vragen die tijdens de Netwerkdag Omgevingsveiligheid aan bod zullen komen.

Een bijzondere bijdrage wordt dit jaar geleverd door het Vlaams Departement Omgeving. Zij presenteren hoe in Vlaanderen wordt omgegaan met omgevingsveiligheid. We sluiten de dag af met een netwerkborrel.

Klik hier voor meer informatie, het programma en inschrijven.

team-groen-cc0-pixabay-small