VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Springtij Forum 2017 - 21 t/m 23 sept

donderdag 21 september 2017

 
Locatie
Terschelling
 

 

logo

 

Van 21 t/m 23 september vindt de achtste editie van het Springtij Forum plaats, het driedaags zakelijke duurzaamheidscongres op Terschelling. Het thema van dit jaar is Metamorfosen en de Vreemde Tijd.

Op het Springtij Forum op Terschelling ontmoet je de top van de Nederlandse en internationale duurzaamheidscommunity. In drie intensieve dagen wordt samen gewerkt aan complexe vraagstukken. Het uitgebreide programma, de informele sfeer en de bijzondere locatie maken Springtij tot een uniek evenement. Nieuw dit jaar is de Springtij Academy, een 'side event' voor 60 studenten, die tijdens de eerste twee dagen van het forum een reeks colleges volgen. De vorig jaar met succes geïntroduceerde Energie & Klimaatjury houdt tijdens het Forum weer een aantal zittingen. En uiteraard wordt er keihard gewerkt aan oplossingen. Binnen sectoren, maar zeker ook cross-sectoraal. 

Zo’n 500 ambitieuze beslissers uit het bedrijfsleven, vooraanstaande wetenschappers, NGO’s, overheden, consumenten en burgers delen op het Springtij Forum met elkaar de laatste inzichten en initiatieven op het gebied van klimaat, grondstoffen, landbouw, natuur en economie.

Lees verder >