VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven: Nationale Milieudag 2019 - Transities: effectieve aanpak of modieuze illusie?

dinsdag 14 mei 2019

 

Heeft u een account? Log dan in!


Personalia

 

Contactgegevens

 

Mogen wij u op de hoogte houden?

Hier kunt u aangeven welke VVM-mailings u wilt ontvangen. Let op, uw voorkeuren hier overschrijven eventueel uw eerder opgegeven voorkeuren. U kunt te allen tijde uw voorkeuren herzien.

Als u aankondigingen die aansluiten bij uw interesses, geef dan na uw inschrijving ook uw interessegebieden aan. Weet u niet hoe? Vraag het dan aan bureau@vvm.info.

Wilt u weten waar wij uw gegevens voor gebruiken? Lees dan hier ons privacybeleid. Voor de goede orde: Wij verkopen uw gegevens niet door maar gebruiken deze voor informatieverstrekking tot maximaal twee jaar na de activiteit, of tot u verzoekt om verwijdering. Eventuele dieetwensen verwijderen wij binnen een week.

 

Algemene voorwaarden en kosten

U vindt onze algemene voorwaarden hier als pdf-bestand. Voor de goede orde: Kosteloos annuleren kan tot een week voorafgaand aan de bijeenkomst. Daarna bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

VVM-leden zien alleen het correcte factuurbedrag als zij ingelogd zijn.

Na het invullen van dit formulier ontvangt u binnen enkele minuten een mail op het door u opgegeven mailadres. Uw inschrijving is pas voltooid als u uw inschrijving heeft bevestigd door op de link in die mail te klikken.

Die zelfde mail bevat o.a. het verzoek om factuurinformatie (adres, inkoopordernummer, etc.). Voorkom nodeloze administratieve lasten en behandel deze z.s.m.!


 

Actie: "Young professional introducé gaat voor half geld mee": Elke deelnemer mag één young professional (dus jonger dan 35 jaar) met dezelfde werkgever, als introducé meenemen voor de helft van het reguliere tarief. Aanbod geldt niet voor studentleden of recent afgestudeerde leden en ook niet voor personen die gratis deelnemen vanwege een rol in het programma.

 

 

Vul hier, indien van toepassing, de naam in van degene die u introduceert.

Let op: deze persoon moet zichzelf ook apart inschrijven.

 

 

 


Beveiligings code Beveiligings code

 

...