VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Integrale Duurzaamheidstraining

donderdag 29 oktober 2020

 
Locatie
Utrecht
 

Except Integrated Sustainability zet al 20 jaar lang systeem- en design thinking in om haar partners te helpen om innovatieve, langetermijn oplossingen te creëren voor complexe duurzaamheidsuitdagingen. Wij trainen andere professionals om deze aanpak in te zetten om betere resultaten te bereiken. Het helpt professionals om zich een weg te banen door complexiteit en om oplossingen met een lange termijn impact te bedenken en realiseren. In oktober-november bieden we onze 3-daagse integrale duurzaamheidstraining aan in het Nederlands, met speciale kortingen voor B Corps, non profit organisaties en groepen. 

 

*Uiteraard houden we de RIVM regelgeving rondom COVID in de gaten. Zodra deze impact op de training heeft passen wij de training daarop aan.

 

In deze training Integrale Duurzaamheid leer je de kernprincipes van integrale duurzaamheid, systeemdenken en design thinking kennen. Werk in co-creatie aan echte casussen, en ontdek alle facetten rondom duurzaamheid.

In 3 dagen maak je kennis met het raamwerk voor integrale duurzaamheid Symbiosis in Development (SiD). Met behulp van dit raamwerk vergroot je je kennis en begrip van duurzaamheid. Leer de principes van analyse, strategie, conceptontwikkeling en rapporteren toepassen op echte casussen. Na afronding ontvang je een officieel SiD certificaat. Het trainingsprogramma is ontwikkeld voor een kleine groep van 6 tot 12 professionals.

De training wordt gehost door Freek van der Pluijm, een allround facilitator voor organisatieverandering met meer dan tien jaar ervaring in het veld van duurzaamheid, strategie en complexiteit.