VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven: Relevant 2020 - Leren werken volgens de Omgevingswet

donderdag 10 december 2020, 15:00 - 16:00

 

Heeft u een het beheren van je gegevens via deze site account? Log dan in!


Let op: U kunt zich alléén aanmelden als persoon, niet als organisatie. Log dus ook niet in als organisatie!

Personalia

 

Contactgegevens

* UCo member? Utrecht Community (UCo) is de gemeenschap waar de VVM onderdeel van uitmaakt. U vindt de UCo-members hier. Als u niet weet of u dit bent, bent u het hoogstwaarschijnlijk niet :-).

 

Mogen wij u op de hoogte houden?

Hier kunt u aangeven welke VVM-mailings u wilt ontvangen. Let op, uw voorkeuren hier overschrijven eventueel uw eerder opgegeven voorkeuren. U kunt te allen tijde uw voorkeuren herzien.

Als u aankondigingen die aansluiten bij uw interesses, geef dan na uw inschrijving ook uw interessegebieden aan. Weet u niet hoe? Vraag het dan aan bureau@vvm.info.

Wilt u weten waar wij uw gegevens voor gebruiken? Lees dan hier ons privacybeleid. Voor de goede orde: Wij verkopen uw gegevens niet door maar gebruiken deze voor informatieverstrekking tot maximaal twee jaar na de activiteit, of tot u verzoekt om verwijdering. Eventuele dieetwensen verwijderen wij binnen een week.

 

Algemene voorwaarden en kosten

U vindt onze algemene voorwaarden hier als pdf-bestand. Voor de goede orde: Kosteloos annuleren kan tot een week voorafgaand aan de bijeenkomst. Daarna bent u het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

VVM-leden zien alleen het correcte factuurbedrag als zij ingelogd zijn.

Na het invullen van dit formulier ontvangt u binnen enkele minuten een mail op het door u opgegeven mailadres. Uw inschrijving is pas voltooid als u uw inschrijving heeft bevestigd door op de link in die mail te klikken.

Die zelfde mail bevat o.a. het verzoek om factuurinformatie (adres, inkoopordernummer, etc.). Voorkom nodeloze administratieve lasten en behandel deze z.s.m.!


 

Bij voorkeur via iDeal betalen

Om administratieve lasten van VVM te beperken verzoeken wij u zoveel mogelijk via iDeal te betalen. Voor studenten (geen lid) en leden VNCI is dit niet mogelijk als zij voor het kortingstarief willen deelnemen.

Korting via samenwerkingspartners

Wij controleren uw invoer bij de betreffende organisatie. Eventuele kortingen worden daarná verrekend, u kunt niet direct online betalen als u gebruik wilt maken van deze korting.

(Ingelogde VVM-leden zien direct het correcte tarief.)

 


Beveiligings code Beveiligings code

 

...