VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 
𝕏
WWW Header FGC VVM JONG

VVM Jong timmert aan de loopbaanweg (1 december)

VVM Jong is een groep jonge enthousiaste milieuprofessionals en -studenten bij VVM. Zij zijn ervan overtuigd dat er meer te doen valt voor en door young professionals bij het vormgeven van groenere steden, met name binnen de circulaire economie. Daarom organiseert zij samen met EcoSelect drie verschillende sessies op Future Green City. Kom met ons meedenken en wordt geïnspireerd om jong en oud op de werkvloer te verbinden!

Open Space sessie Circulair personeelsmanagement in de praktijk - locatie Stadsatelier, 12.00-12.45 uur

De circulaire economie is groeiende. Je zou zeggen dat daardoor ook het aantal banen in deze sector groeit. Toch blijkt het voor starters lastig aan de bak te komen en carrière te maken in de circulaire economie. In deze interactieve sessie gaan we met zowel starters als ervaren werknemers uitzoeken hoe dat komt, en hoe we dat kunnen veranderen. We zullen hierbij onder meer uitzoeken of het concept circulair personeelsmanagement uitkomst biedt. In dit concept is aandacht voor het doorgroeien van werknemers, zodat aan de onderkant weer nieuwe vacatures voor starters ontstaan.

Theater Sessie Circulair personeelsmanagement - locatie Theater Noord, 14.50-15.10 uur

Squarewise wil impact hebben op de transitie naar een duurzame, circulaire wereld. Daarvoor moeten we jonge mensen die hiervoor gaan zo snel mogelijk in staat stellen verantwoordelijkheid te nemen. Zij hebben echter nog niet de ervaring en het netwerk om grote impact te hebben binnen een organisatie. Hetzelfde geldt voor ZZP'ers, waardoor zij het risico lopen vast te komen zitten in hun ontwikkeling of ideeën. Door de twee groepen aan elkaar te koppelen, benutten we de kracht van beide. Dit kan met behulp van circulair personeelsmanagement.

Open Space sessie Arbeidsmarkt - locatie Stadsatelier, 15.10-16.10 uur

Ben jij op zoek naar je plek in de arbeidsmarkt? Word je als starter in het diepe gegooid, of juist niet? In een interactieve sessie gaan we in gesprek met starters om te kijken waar zij tegenaan lopen en wat volgens hen de kansen in de markt zijn. Bezoek ook de stand van VVM-Jong en EcoSelect waar je je CV kan laten checken en tips en trucs krijgt voor zowel het opstellen van een goed CV als voor solliciteren.

VVM Jong netwerkborrel, locatie VVM stand, vanaf 16.15 uur

Na de laatste sessie zal er in de VVM stand een netwerkborrel zijn voor jongeren (maar ook voor andere geïnteresseerden). Tijdens deze borrel is er de mogelijkheid om kennis te maken met andere jonge milieuprofessionals, ervaringen uit te wisselen en je netwerk te vergroten.

Wil je meedoen?

Schrijf je dan in voor gratis toegang tot de beurs met actiecode FGC130135 via registratieformulier. Je hoeft je niet apart aan te melden voor deze programmaonderdelen.