VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Future Green City 2016 innovatie-award

Geplaatst op 29-11-2016  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Future Green City

Van dinsdag 29 november t/m donderdag 1 december vindt in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch Future Green City 2016 plaats. Een evenement gericht op de ontwikkeling van de stad met toekomst. Driedagen met een uitgebreid lezingenprogramma en dito beursvloer. PVDA fractievoorzitter Diederik Samsom opent Future Green City op 29 november om 10.45 uur.  Om 12.30 wordt de Future Green City 2016 innovatie award uitgereikt.

Ook in 2016 kennen de organisatoren van Future Green City een innovatie-award toe. Aan een bedrijf met een product dat werkelijk op innovatieve wijze bijdraagt aan de vernieuwing van onze leefomgeving. Een innovatie die kans ziet om de mens in zijn gezonde, groene leefomgeving centraal te stellen. Die laat zien hoe om te gaan met grote ontwikkelingen, daarin geen bedreiging ziet maar juist een kans door de inzet van nieuwe technieken.

De organiserende verenigingen Stadswerk Nederland, VVM – netwerk van milieuprofessionals en Branchevereniging VHG - voor ondernemers in het groen zijn dit jaar bijzonder verrast door een van de deelnemende bedrijven. Met een duurzaam antwoord op een groot vraagstuk van onze tijd wint dit bedrijf dit jaar de Future Green City innovatie-award t.w.v. € 2.500,00.