VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Vacature: Coördinator Kwaliteit en Milieu

Geplaatst op 17-10-2017  -  Categorie: Vacatures

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Als coördinator ga jij het verschil maken. Je zorgt dat onze veldwerkzaamheden voor (bodem)onderzoeksprojecten perfect verlopen zodat we altijd de beste kwaliteit leveren aan onze klanten. Uitdagend en verantwoordelijk werk dus. 

Een geweldig team
Vanaf dag één word je opgenomen in ons jonge, enthousiaste team Milieu & Calamiteitenmanagement onderdeel van de business unit Built Environment. De afdeling opereert vanuit Heeswijk en Amsterdam. Zo'n veertien specialisten en onderzoekers met een berg aan kennis op verschillende terreinen zorgen voor hoge kwaliteit bodem-, lucht- en stofonderzoeken en adviseren bij calamiteiten. Hun doel, en straks ook het jouwe: de beste oplossingen vinden voor de vraagstukken van onze opdrachtgevers. 

Coördinator Kwaliteit en Milieu
Heeswijk-Dinther | Fulltime

Geen dag hetzelfde
Binnen het team draag jij zorg voor de operationele aansturing van het veldwerkteam en zorg je dat zij de juiste kennis en tools hebben om hun werk goed te kunnen doen. Het veldwerkteam bestaat uit vier professionele veldwerkers die elke dag met passie hun werk verrichten in de buitendienst. Hou je van aanpakken en volop afwisseling in je werk, dan zit je bij SGS Search goed. Een greep uit je werkzaamheden: 

 • Plannen en coördineren van verschillende type veldwerkzaamheden
 • Kwaliteitsborging voor de richtlijnen en veldwerkprotocollen;
 • Keuren en beheren van materieel en meetapparatuur;
 • Opvolgen van klachten naar binnen- en buitendienst
 • Meedenken in het verbeteren van opgestelde procedures

Kun jij de uitdaging aan?
Om als coördinator goed beslagen ten ijs te komen, heb je een afgeronde MBO/HBO opleiding en enkele jaren ervaring opgedaan op het gebied van milieu en/of kwaliteit. Maar voor de functie is meer nodig: bijvoorbeeld een dienstverlenende instelling en het nemen van verantwoordelijkheid. Je denkt in oplossingen en jouw positieve instelling werkt enthousiasmerend. Ja, je mag fouten maken bij ons, maar je werkt wel uiterst zorgvuldig en je bent een kei in het houden van overzicht. Ben jij iemand die in dynamische situaties het hoofd koel houdt? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag eens met je. 

Mooie vooruitzichten
Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collegas, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft: 

 • Goed salaris
 • Veel vrijheid: flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken
 • Jaarcontract met uitzicht op contract voor onbepaalde tijd
 • Een fulltime job en de keuze om 36-40 uur te werken
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling, mogelijkheid tot bijkopen van verlof
 • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven

Interesse in deze uitdagende functie?
We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet via de sollicitatiebutton.

solliciteren


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Coördinator Kwaliteit en Milieu SGS Search Vacature, Manager Kwaliteit en Milieu, Milieukundige, Adviseur Kwaliteit en Milieu, Vacature Noord-Brabant