VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Vacature Jongerenteam Nota Ruimte Jongerenparticipatie

Geplaatst op 18-09-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Bron: Het Groene Brein

Altijd al mee willen bepalen hoe Nederland eruit komt te zien? Sluit je aan bij ons Jongerenteam voor de Nota Ruimte Jongerenparticipatie. Organiseer inspirerende bijeenkomsten voor jongeren, waar zij hun visie op de toekomstige ruimte en leefomgeving in Nederland delen. 

Good to know:

✔️ 2-3 enthousiaste jongeren gezocht

✔️ Vergoeding van ongeveer €15 per uur en reiskostenvergoeding

✔️ Deelname aan vijf bijeenkomsten met jongeren uit het hele land, waar je zowel een faciliterende als observerende rol op je neemt. 

✔️ Organiseer de slotbijeenkomst, waar alle jongeren van de verschillende bijeenkomsten samenkomen.

✔️ Help de stem van jongeren te laten horen in de Nota Ruimte, verwerk de opgedane inzichten in een mooi verslag.

✔️ Wordt onderdeel van een inspirerend duurzaam netwerk met oa: @Hetgroenebrein, @Young Impactmakers Community, @Stichting technotrend, @VVM netwerk van milieuprofessionals.

Wat ga je doen?

In het jongerenteam Nota Ruimte Jongerenparticipatie ga je een bijeenkomst organiseren voor jongeren (tussen de 10-25 jaar) waarin zij hun toekomstvisie op de ruimte en leefomgeving in Nederland geven. Hoe zien jongeren de inrichting van Nederland voor zich en wat vinden zij belangrijk in de toekomst? Deze visie zet je om naar een advies voor het ministerie van Binnenlandse Zaken (BZK).

Ter voorbereiding op de bijeenkomst die het jongerenteam organiseert, neem je deel aan vijf bijeenkomsten met jongeren uit verschillende leeftijdsgroepen door het hele land, waar je meeluistert en kijkt. Deze input neem je mee in het organiseren van jouw bijeenkomst.  

Je vindt de complete vacature via: https://hetgroenebrein.nl/vacature-jongerenteam-voor-de-nota-ruimte-jongerenparticipatie/