VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Vacature: (junior) Adviseur Bodem (m/v)

Geplaatst op 22-12-2017  -  Categorie: Vacatures

colsenColsen, Adviesburo voor Milieutechniek heeft zich in de de afgelopen decennia ontwikkeld tot een gerenommeerde speler op de internationale markt van afvalwaterbehandeling , duurzame energie en milieu. Met onze expertise en door ons ontwikkelde innovatieve technologieën, ontwerpen en installaties leveren we totaaloplossingen voor onze klant. Daarbij vormt het verstrekken van deskundig advies mbt Bodem(onderzoek), Omgeving en Milieu aan bedrijven en overheid een belangrijk onderdeel.

We zijn voor onze afdeling Advies op zoek naar kandidaten voor de functie van:

(junior) Adviseur Bodem (m/v)

FUNCTIE-INHOUD:
Als adviseur bodem begeleid je onze opdrachtgevers in complexe bodemvraagstukken, inventariseert hun wensen en behoeftes en speel je tijdig in op gewijzigde omstandigheden.
Je begrijpt waar onze opdrachtgevers behoefte aan hebben en je kunt hier, eventueel in samenwerking of overleg met je collega’s, praktische en creatieve oplossingen in leveren. Je bent goed in staat om kansen te creëren en te signaleren in de markt, niet alleen voor Bodem, maar ook voor de andere activiteiten van Colsen.
Als adviseur bodem ga je aan de slag met verschillende projecten gerelateerd aan bodem-onderzoek en bodemsanering. Hierbij werk je samen met de projectleider en de veldmedewerker om een project inhoudelijk vorm te geven en te vertalen naar klantspecifieke behoeften.

KERNTAKEN:

  • voorbereiden, uitvoeren en rapporteren van bodemonderzoeken, saneringsplannen, en bemalingsadviezen;
  • overige bodemgerelateerde advieswerkzaamheden;
  • zorg dragen voor actuele kennis op het gebied van bodemonderzoek en -sanering, etc.

FUNCTIE-EISEN:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een junior, bij voorkeur met enkele jaren relevante werkervaring. Onze voorkeur gaat uit naar iemand met een afgeronde HBO-opleiding Milieukunde of – techniek of vergelijkbaar.

Naast de juiste kennis ben je een enthousiaste collega die het een uitdaging vindt om de Bodem-tak van de afdeling Advies verder vorm te geven en uit te bouwen. Zowel met de klant als met je collega’s staat samenwerken centraal. Je werkt nauwkeurig en bent in staat om contacten te leggen met bestaande, maar ook nieuwe klanten en daarmee het netwerk van Colsen verder uit te bouwen. Je werkt allround en springt bij waar nodig.

FUNCTIE-AANBOD:
We bieden je een uitdagende functie in de wereld van milieu, energie en waterbehandeling.
Er is daarbij alle ruimte voor eigen initiatief binnen een prettige werksfeer met enthousiaste collega’s. Het is een afwisselende baan in een ambitieuze, groeiende organisatie.
We bieden je een aantrekkelijk salarispakket conform je niveau en potentieel.

JOUW REACTIE
Ben je enthousiast? Stuur dan jouw sollicitatie met curriculum vitae sturen naar:
Colsen, Adviesburo voor Milieutechniek t.a.v. mevr. M. Hol via email: loh.m.[antispam].@colsen.nl.

Voor meer inhoudelijke informatie met betrekking tot de vacature kun je contact opnemen met dhr. Eric van den Branden (tel. 0114-311548). Meer informatie over ons bedrijf vind je op: www.colsen.nl