VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Vacature: (Junior) Projectleider Milieu

Geplaatst op 23-07-2017  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: SGS Search

Een uitdagende functie voor een (net) afgestudeerde milieukundige! 

Voor op ons kantoor in Heeswijk-Dinther zoeken wij een 

(Junior) Projectleider Milieu 

Je leert het vak onder begeleiding van ervaren projectleiders. Een echte training on the job dus, wel zo praktisch. En volop kansen om je verder te ontwikkelen. De afdeling voert bodem-, lucht- en stofonderzoeken uit en adviseert bij calamiteiten. Jij denkt mee in de beste oplossingen voor uiteenlopende (internationale) opdrachtgevers zodat zij zeker weten dat de bodem niet verontreinigd is of dat er geen schadelijke stoffen zijn vrijgekomen na een brand. Jij bent bezig met werk dat ertoe doet! 

Wat ga je zoal doen?
Je bereidt het werk tot in de puntjes voor, zodat de buitendienst direct aan de slag kan. De onderzoeksresultaten die binnen komen, interpreteer je en je schrijft een rapportage. Je werkt tekeningen uit in Autocad. En wanneer een opdracht voltooid is, stel je de factuur op. Je wordt steeds aangemoedigd om zelfstandig taken op te pakken en je kennis te vergroten, dat maakt deze functie ook zo interessant! 

Wie ben jij?
Je levert graag je bijdrage aan een betere leef en werk omgeving. Je durft daarom verantwoordelijkheid te nemen en onze opdrachtgevers ervaren jou als écht dienstverlenend. Je denkt dus in oplossingen en jouw positieve instelling werkt enthousiasmerend. Ja, je mag fouten maken bij ons, maar je werkt wel uiterst zorgvuldig en je bent een kei in het houden van overzicht. Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een milieukundige richting. Heb je al een paar jaar werkervaring? Interessant! Dan kijken we samen op welk niveau je kunt instappen. 

Jong team van specialisten
Als junior projectleider op ons kantoor in Heeswijk maak je deel uit van onze afdeling Milieu en Calamiteitenmanagement welke onderdeel is van de Business Unit Built Environment. Samen bewaken wij de kwaliteit van onze bodem, lucht en omgeving. Het jonge team bestaat uit veertien specialisten en opereert vanuit Heeswijk en Amsterdam. We werken voor heel diverse en interessante opdrachtgevers, zowel nationaal als (in toenemende mate) internationaal. 

Uitdagingen te over!
Werken bij SGS Search is werken in een jonge, enthousiaste en dynamische omgeving. Met gedreven en vooral ook fijne, betrokken collega's. En met veel mogelijkheden om door te groeien binnen de SGS Search organisatie of bij één van de zusterbedrijven. 

Interesse?
We zien je sollicitatie met belangstelling tegemoet via de sollicitatiebutton.

solliciteren


Trefwoorden: vacature Projectleider Heeswijk, Projectmanager, Milieukundige, Milieu, Environment, Projectmedewerker, Noord-Brabant