VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Vacature: Manager SHE

Geplaatst op 27-07-2017  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: Trespa International

Ben jij de handson Manager SHE die bijdraagt aan een veilige en gezonde werkomgeving? Ben jij in staat om het SHE beleid op deskundige wijze te formuleren en te implementeren en breng je jouw team van specialisten tot volle bloei? Welkom bij Trespa… 

Manager SHE
Weert | Fulltime

Dit is de rol
Als Manager SHE adviseer en geef je mede leiding ondersteun je het management op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Je zorgt voor het formuleren en implementeren van SHE-policies zodat wordt voldaan aan wetgeving en Trespa richtlijnen. Je waarborgt dat Trespa de juiste vergunningen heeft en bent verantwoordelijk voor up to date informatievoorziening volgens BRZO eisen. Je stelt SHE jaarplannen op en bewaakt de voortgang. Je werkt direct samen met onze productie mensen om SHE op een hoog niveau te houden en te verbeteren. Je onderhoudt als Manager SHE de contacten met relevante overheden. Je signaleert niet alleen wanneer geplande veranderingen negatieve gevolgen kunnen hebben, maar onderneemt ook actie ter voorkoming daarvan. Je voert interne audits en compliance checks uit en adviseert over maatregelen ter verbetering en implementeert deze. Samen met Productie ben je verantwoordelijk voor een adequaat SHE beleid en de uitvoering daarvan. Je bent eveneens verantwoordelijk voor de organisatie van een goed functionerende bewaking en BHV organisatie. De Manager SHE geeft leiding aan een team van 3 SHE specialisten en indirect aan 6 beveiligingsmedewerkers. Je rapporteert aan onze CEO.

Dit neem je mee
Onze Manager SHE is een ervaren HBO-er met ongeveer 10 jaar relevante ervaring in een (internationale) productie omgeving. Je bent een sterke persoonlijkheid die in staat is het SHE beleid en de uitvoering ervan naar een hoger niveau te tillen. Je werkt op constructieve wijze samen in multidisciplinaire teams. Je bent de verbindende schakel naar o.a. de productieafdelingen. Je bent contactuele en communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld op verschillende niveaus, zowel intern als extern. Je toont als Manager SHE eigenaarschap en neemt verantwoordelijkheid. Je bent een uitstekende people manager die op overtuigende en motiverende wijze zijn/haar team aanstuurt. Je bent besluitvaardig, pragmatisch en resultaatgericht. Vanzelfsprekend beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 

Dit is Trespa International
Trespa International is een wereldwijd marktleider in de ontwikkeling, productie en levering van hoogwaardige panelen voor decoratieve gevelbekleding en interieuroppervlakken. In onze groeiende organisatie zijn continu innoveren, internationalisering en Operational Excellence belangrijke uitgangspunten voor ons beleid. De eigen verantwoordelijkheid en ontwikkeling van onze medewerkers staat hierbij voorop. Met ongeveer 650 medewerkers wereldwijd realiseren we een omzet van 200 miljoen en verkopen we onze producten in ongeveer 80 landen. Het hoofdkantoor en de productie plant van Trespa zijn gevestigd in Weert. Trespa is een van de 400 BRZO bedrijven in Nederland. 

Dit biedt Trespa
Wij bieden jou als Manager SHE een zeer veelzijdige en uitdagende baan in een groeiende organisatie. Als je graag een resultaat neerzet, niet bang bent om beslissingen te nemen en van aanpakken weet, dan zul je met veel plezier bij ons werken. Wij ondersteunen je op alle mogelijke manieren  bij het ontwikkelen van je eigen vaardigheden en talenten zodat jij jouw ambities kunt waarmaken. Verder biedt Trespa een prettige werksfeer, een prima salaris, pensioenvoorziening en meer dan voldoende vakantiedagen. 

Interesse?
Zin gekregen om aan de slag te gaan als Manager SHE, maar wil je eerst nog meer informatie? Neem dan contact op met Simone van Onck via 06 46241476. Ben je overtuigd dat jij de kandidaat bent die wij zoeken en wil jij de uitdaging aangaan? Laat dan snel je CV en motivatie achter door op de 'Solliciteer' button te klikken!
 

solliciteren


Trefwoorden: vacature Manager SHE Weert, Safety, Health, Environment, Veiligheid, Gezondheid, Techniek, Productie, Limburg