VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Vacature: Veldwerker/ Milieukundige Begeleider

Geplaatst op 18-12-2017  -  Categorie: Vacatures

Veldwerker/ Milieukundige Begeleider
Heeswijk & Amsterdam | Fulltime

 

Werk doen wat er tot doet: veldwerker/ milieukundige begeleider.

We werken elke dag weer keihard om de beste te zijn en te blijven. Wij doen werk dat ertoe doet. Jij als veldwerker/ milieukundige begeleider, gaat het verschil maken. Je voert bodemonderzoeken uit en begeleidt bodemsaneringen op milieukundig gebied. Hierdoor wordt door jou in kaart gebracht of de bodem schoon is of niet. Relevant en interessant werk dus.

 

Een hecht team

Vanaf dag één word je opgenomen in ons enthousiast en professioneel milieukundig team. Met zo'n vijftien professionals bewaak je samen de kwaliteit van onze bodem en lucht. We werken voor heel diverse en interessante opdrachtgevers, waaronder vastgoedpartijen.

 

Geen dag hetzelfde

Je voert als veldwerker/ milieukundige begeleider diverse bodemonderzoeken zelfstandig uit, zoals watermonsterneming, depotbemonstering, verkennend bodemonderzoek, aanvullend bodemonderzoek en asbest in grond onderzoek. Dit doe je in heel Nederland voor verschillende opdrachtgevers. Geen dag is dus hetzelfde!

 

Wat doe je nog meer?

  • Uitvoeren van metingen met betrekking tot gezondheid en veiligheid, zoals lucht-, stof- en roetmetingen;
  • De gegevens van het onderzoek geef je door naar de medewerkers op kantoor;
  • Uitvoeren van milieukundige begeleiding bij bodemsaneringen;
  • Op locatie heb je contact met de opdrachtgever en adviseert waar nodig.

 

Kun jij de uitdaging aan?

Om als veldwerker/ milieukundige begeleider goed beslagen ten ijs te komen, heb je enkele jaren werkervaring als milieutechnisch veldwerker nodig. Ben je in het bezit van SIKB BRL protocollen zoals 2001 en 2002 of zelfs de protocollen 1001, 2018 en/of 6001? Dan heb je een grote voorsprong op andere kandidaten! Daarnaast is het van belang dat je overtuigingskracht hebt en secuur kunt werken. Ook besluitvaardigheid en uiteraard een commerciële blik vinden we belangrijk. Vanuit je aard om klanten echt verder te helpen, zie je ook kansen voor SGS Search. Naast samen werken met collega's zien we ook graag dat je goed zelfstandig werkt. Ben jij iemand die graag buiten werkt? En vind je jezelf een harde werker? Dan praten we graag eens met je.

 

Mooie vooruitzichten

Een jonge en dynamische werkomgeving, enthousiaste en betrokken collega's, en veel doorgroeimogelijkheden. Werken bij SGS Search kent vele voordelen, ook wat arbeidsvoorwaarden betreft:

  • Goed salaris.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: prima pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden.
  • Regelmatig organiseren we sportevenementen, afdelingsuitjes en andere leuke initiatieven.

 

Solliciteer nu!

Ondernemen en doen in een jonge en dynamische omgeving. Daar komt de SGS Search-cultuur - in het kort - op neer. Eerlijk is eerlijk: wij verwachten veel van onze medewerkers, maar geven daar ook veel voor terug. SGS Search biedt ambitieuze medewerkers bijvoorbeeld persoonlijke doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden. Past deze werkomgeving bij jou? Dan horen we graag van je via de sollicitatiebutton!

 

solliciteren

 

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Veldwerker/ Milieukundige Begeleider, Bodemonderzoek, Veldwerker, Milieu, SIKB BRL, Vacature Heeswijk, Vacature Amsterdam