VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

VVM zoekt vrijwilliger pr/communicatie

Geplaatst op 02-02-2017  -  Categorie: Vacatures  -  Auteur: VVM

Algemene omschrijving

De VVM, netwerk van milieuprofessionals, is het kennis- en relatienetwerk voor milieuprofessionals met 1500 leden. Het bureau van de VVM zorgt voor de dagelijkse gang van zaken van de vereniging, ondersteunt het bestuur bij het uitvoeren van het beleid en de secties bij het organiseren van verenigingsactiviteiten. Voor het bekend maken van de VVM activiteiten zoekt de VVM een vrijwilliger voor ongeveer 8 uur per week.

Takenpakket

  • Activiteiten van de VVM op relevante agenda's plaatsen, in nieuwsbrieven etc.
  • Actief op digitale netwerken / social media, zoals LinkedIn, Twitter, Facebook, etc., discussies starten, activiteiten bekend maken 
  • Ledenwerving
  • Maken van publiciteits- / wervingsmateriaal voor activiteiten van de VVM (binnen een vaste lay-out)
  • Het betrekken van de secties van de VVM bij de werving van deelnemers bij activiteiten
  • Het versturen van aankondigingen en uitnodigingen naar potentiële deelnemers

Vaardigheden en eigenschappen 

De VVM is op zoek naar een enthousiast communicatietalent. Een student milieukunde met interesse in communicatie of een student communicatie met interesse in milieu.
Een initiatiefrijke persoon die de VVM en haar activiteiten ‘de wereld in wil helpen’. De VVM is op zoek naar iemand die actief is op social media en in sociale netwerken. Iemand die graag speurt naar relevante sites en andere kanalen waar de VVM en de activiteiten van de VVM, bekend gemaakt kunnen worden.
In het werk ligt de nadruk op het naar buiten brengen van de VVM, niet op het schrijven van teksten, persberichten en aankondigingen; die krijg je aangeleverd.
Het is een zeer geschikte functie om werkervaring op te doen.

Overige informatie 

Het betreft een vrijwilligersfunctie waarbij je de kans krijgt om mee te draaien in de organisatie en relevante werkervaring op te doen. Je ontvangt een vrijwilligersvergoeding van € 75,- per maand. De 8 uur per week is flexibel in te vullen bij ons op kantoor, met een minimum van 4 uur op donderdag tussen 9 en 5.
In de zomermaanden juli en augustus wordt er niet gewerkt.

Reageren

Reacties kunt u tot uiterlijk 15 februari per e-mail sturen aan VVM, Sara Jantzen (pr/communicatie medewerker), neztnaj.s.[antispam].@vvm.info.