VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

 

 

 

 

 

 

Sectie VVM Jong

Over de VVM Jong

VVM Jong richt zich op een soepele integratie van jongeren in het uitgebreide VVM-netwerk. Dat doen we door borrels en activiteiten te organiseren die speciaal op jongere VVM-ers gericht zijn. Studenten of jonge werkenden in hun eerste of tweede baan kunnen bij deze sectie terecht om meer mensen te leren kennen of om workshops te volgen of te organiseren die op hen zijn toegespitst. Zo kun je zowel in je persoonlijke en professionele ontwikkeling als in je sociale contacten profijt hebben van VVM Jong.

VVM Jong organiseert regelmatig VVM voor Dummies-bijeenkomsten! De avonden zijn bedoeld om de VVM en haar secties te introduceren bij jonge (aspirant-) leden, en om een idee te geven van de arbeidsmarkt en carrièrekeuzes op milieugebied. Per bijeenkomst wordt een sectie voorgesteld, waarbij een spreker uitlegt wat hij/zij op het vakgebied doet en waar de sectie mee bezig is. Na elke presentatie is er ruimte voor vragen, discussie en een netwerkborrel.

De arbeidsmarkt krijgt binnen VVM Jong extra aandacht. Zo organiseren we jaarlijks een evenement voor starters waarbij de arbeidsmarkt gepresenteerd wordt en tips ten aanzien van het schrijven van een succesvol cv en ook sollicitatiegesprekken aan bod komen.

Verder organiseert VVM Jong vele andere activiteiten, zoals netwerkborrels, een bijeenkomst over klimaatpsychologie en een avond met Jan Terlouw.

Lijkt het je leuk om aan één van deze activiteiten deel te nemen? Kijk voor het actuele aanbod bij VVM activiteiten.

  Sectiebestuur

Voorzitter: 

  • Eveline Stroink |

  Doe mee!

De sectie VVM Jong is altijd op zoek naar jonge, maar ook oudere, leden die – tijdelijk of voor langere tijd - mee willen denken en organiseren om een extra boost te geven aan jonge honden in het milieugebied.

VVM Jong vergadert ongeveer zes keer per jaar, meestal op het VVM-bureau in Utrecht, en soms ook via Skype. Tussentijds kun je je ideeën delen op de VVM-pagina van LinkedIn of op de VVM-pagina op Facebook, of stuur ons een mail.