VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

 

 

 

 

 

 

Voorwaarden lidmaatschap 

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een periode van één jaar (12 maanden) met automatische verlenging.  Wanneer u uw lidmaatschap wilt beëindigen dan dient u dat één maand voor het beëindigden van uw lidmaatschapsperiode te doen. Zodra de opzegging van het lidmaatschap verwerkt is, ontvangt u hiervan schriftelijk een bevestiging (per e-mail).

Persoonlijke lidmaatschappen kunnen uitsluitend op het privéadres worden afgesloten.

U kunt bij het persoonlijk lidmaatschap* kiezen welk tijdschrift u op papier wilt ontvangen: Tijdschrift Milieu of Tijdschrift Landschap. U kunt beide in elk geval digitaal lezen. Wilt u beide tijdschriften op papier ontvangen? Dat kan voor € 45,- extra (prijspeil 2024). 
* Studenten ontvangen geen papieren exemplaar.

Verzending van het papieren tijdschrift Milieu naar het buitenland is niet automatisch bij het lidmaatschap inbegrepen. Voor verzending van het papieren tijdschrift Milieu brengen we op jaarbasis €26,- verzendkosten bovenop de contributie in rekening (prijspeil 2024)

Registratie ledenbestand: Op basis van het Besluit genormeerde vrijstelling van de Registratiekamer te Den Haag is VVM vrijgesteld van de plicht haar ledenbestand aan te melden bij de Registratiekamer. Het uitwisselen van ledengegevens is dan ook niet verboden, mits leden eenmalig de mogelijkheid krijgen aan te geven of zij akkoord gaan met uitwisseling van gegevens of niet.

De VVM krijgt regelmatig de vraag van andere instanties om gebruik te mogen maken van het VVM- adresbestand. Om de brievenbus van de VVM-leden niet te vervuilen wordt hier niet op ingegaan. Alleen wanneer er een overeenkomst is tussen de VVM en een instantie die duidelijk voordelen oplevert voor VVM-leden (bijvoorbeeld kortingen op tijdschriften/cursussen/symposia), wordt het VVM-adresbestand gebruikt voor informatie-uitwisseling. Dit gebeurt per e-mail en vanuit het VVM-bureau.

Automatische incasso

Voor uw en ons gemak kunt u de VVM machtigen de contributie automatisch af te schrijven van uw rekening. Wanneer u een e-mail stuurt naar uaerub.[antispam].@vvm.info o.v.v. 'aanvraag machtigingsformulier', sturen wij u  per e-mail een formulier toe dat u kunt printen. Hierop vult u uw rekeningnummer in en stuurt dit ondertekend terug naar de VVM, per mail of post.