VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 
𝕏
HEADER Cartoon klimaatakkoord

Een kijkje achter de schermen bij het Klimaatakkoord

Netwerkborrel mét inhoud

PBL Young, VVM Jong en Netwerk Jong Leefomgeving organiseren i.s.m. Young RHDHV de 4e editie van de succesvolle Netwerkborrel mét inhoud. Dit jaar nemen sprekers Esther Knabben van RHDHV en Michiel Hekkenberg van PBL je mee in de wereld achter de cijfers van het Klimaatakkoord. Natuurlijk sluiten we weer af met een borrel!

 Download presentaties 

  Zet in uw agenda

  donderdag 6 juni 2019
  ca. 18:00 - 21:00
 Royal HaskoningDHV
 George Hintzenweg 5
    Rotterdam (5 min. vanaf Rotterdam Alexander)

Let op, aan deze activiteit zijn deelnamekosten verbonden. Ga naar de kosten>>

 

Nieuwsgierig?

Op verzoek van het Ministerie van EZK en het Klimaatberaad heeft het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL) het ontwerp Klimaatakkoord doorgerekend. Centraal in deze analyse staan de verwachte effecten van het Klimaatakkoord op de emissie van broeikasgassen en de nationale kosten. Dat dit een politiek gevoelig dossier is bleek toen de Tweede Kamer dit voorjaar haar bezorgdheid uitspraak over de betrouwbaarheid van de doorrekening. Wat leeft er allemaal op een departement? Welke invloed hebben cijfers op beleid en politiek? Hoe belandt een opdracht van het Ministerie bij PBL? Hoe gaat het PBL aan het werk in zo'n project? Wat is het effect van kritiek op cijfers en uitgangspunten? En als de berekeningen klaar zijn… wat gebeurt er dan eigenlijk?

6 juni hoor je er meer over in de interactieve sessie. Zien we je dan?

 
logos-20190606

  Meer weten? Enthousiast geworden?

De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van de VVM Sectie Jong, PBL Young, Netwerk Jong Leefomgeving en  Young RHDHV. Voor vragen, mail naar gnuoylbp.[antispam].@pbl.nl

De uitnodiging is gestuurd naar jonge professionals van de overheid,  adviesbureau’s en onderzoeksbureaus. Ken je andere geïnteresseerden? Stuur deze uitnodiging gerust door!