VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 
𝕏
 

Ik bedoel maar

Vera Dalm

Ik bedoel maar is een bundeling van de columns die Vera Dalm schreef voor Tijdschrift Milieu tijdens haar periode als voorzitter van de VVM. 

Kennis en passie voor de wereld om haar heen, dát is Vera Dalm ten voeten uit. Dit boek bundelt alle columns die zij tijdens haar voorzitterschap van de VVM publiceerde in Tijdschrift Milieu. Een rol die ze met veel energie en enthousiasme vervulde.

Haar columns bestrijken de periode 2011 – 2018. Je leert niet alleen Vera’s drijfveren, zorgen en ergernissen kennen, maar wordt als lezer ook persoonlijk aangesproken. En dat is typisch Vera: de columns maken grote vraagstukken behapbaar. Daarmee is het boek tegelijkertijd een spiegel: de columns zetten aan tot denken en actie.

Download nu gratis

Download nu gratis de pdf van het boek.

Download het boek

  Bestellen?

Losse verkoop

€10,- VVM-leden

€15,- Niet-leden

Exclusief € 3,80 verzendkosten - binnen NL en incl. BTW. Buiten NL worden andere verzendkosten berekend. Stuur een e-mail met uw adres en factuurgegevens.

Bestellen

Meerder exemplaren bestellen?

Dat kan! Neem contact op met uaerub.[antispam].@vvm.info en vraag naar de mogelijkheden.

“Altijd net op het nippertje, met steeds weer een voor mij verrassende invalshoek samen met een boodschap die uitnodigt tot het lezen van de nieuwe editie van Tijdschrift Milieu!”
Jan de Graaf, hoofdredacteur Tijdschrift Milieu


“In de periode 2011 – 2018 was Vera voorzitter van de VVM en schreef zij in ieder nummer van ons ons onvolprezen tijdschrift een column. Een prestatie op zich, maar die in aanzien wint nu de complete serie is gebundeld. Petje af!”
Leendert van Bree, plaatsvervangend voorzitter VVM


“Eigentijds, actueel, bij de tijd, nooit stoffig en saai. Zo is Vera en zo schetst zij de wereld om haar heen. Luchtige kost met serieuze ondertoon.“
Rachel Heijne, directeur VVM

 

  Delen

  Twitter mee via #ikbedoelmaar @VVMbureau