VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Een duurzame blik

Geplaatst op 28-02-2022  -  Categorie: VVM-leden in het nieuws  -  Auteur: Olaf Westerhof  -  Bron:

olaf-westerhof-hallieu-600x600Olaf, VVM-lid, en ambassadeur voor studievereniging Hallieu, deed een fotoproject over duurzame oplossingen.

Een duurzame blik!

Wat hebben de geportretteerde personen gemeen? Een duurzame blik.  Allen hebben zij een project die het leven duurzamer maakt of de klimaatverandering tegen gaat. Bij duurzaamheid hoort dus niet alleen de term “groene” energie, maar bij duurzaamheid zou je ook heel goed aan andere projecten kunnen denken. Vandaar dat er in dit project gekozen is om verschillende mensen met een innovatief en vrij onbekend project te portretteren. Deze serie laat een aantal uiteenlopende projecten zien. Niet alleen gericht op energie gerelateerde projecten. Maar ook in de voedselproductie, de vervoerssector en in het behoud van de natuur. Deze serie laat zien hoe divers het kan zijn om deze aarde te redden voor de toekomstige bewoners.

Bekijk het portfolio>>

Oproep Fotoproject innovatieve oplossingen voor een beter milieu - november 2021

Ik ben Olaf en ik studeer milieukunde aan Hogeschool van Hall Larenstein.  Ook ben ik VVM-ambassadeur voor mijn studievereniging Hallieu. Op dit moment volg ik de minor fotojournalistiek en beeldredactie. Hiervoor wil ik graag een portretserie maken. Hiervoor ben ik op zoek naar personen in het milieukundig werkveld met bijzondere en innovatieve oplossingen voor de verbetering van het milieu.

Wil jij mij helpen en ben jij diegene die door middel van een portret jouw project/werk naar buiten brengen? 

Mail mij dan met als onderwerp “portretserie milieukundig werkveld. Hier nog een link naar mijn LinkedIn.