VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Help jij mee om de VVM podcast tot een succes te maken?

Geplaatst op 03-11-2020  -  Categorie: Algemeen

VVM is per direct op zoek naar een podcastmaker die onze redactie kan komen versterken. Zorg jij er voor dat Groene Gesprekken binnenkort het licht ziet?

VVM is bezig een doorlopende serie podcasts te produceren over actuele thema’s op het gebied van duurzaamheid, milieu en natuur: Groene Gesprekken. Met de podcast willen we een breed publiek op een laagdrempelige manier betrekken bij de thema’s van VVM. VVM podcasts zullen met een vaste frequentie worden uitgebracht. We willen maandelijks een podcast maken. We interviewen voornamelijk vakdeskundigen uit het VVM-netwerk.

Wat ga je doen?
Kom jij ons team van vijf vrijwilligers uitbreiden? Op dit moment werken we met een gemengd team van techneuten, presentatoren en redactieleden aan de eerste podcasts. We kunnen wel een extra redactielid en/of presentator gebruiken. Iets voor jou? Je rol kunnen we in overleg bepalen. Voorop staat dat je bekend met de VVM-onderwerpen, nieuwsgierig bent en interesse hebt om je te verdiepen in het maken van de perfecte podcast. Voor de presentatie van podcasts hebben we een voorkeur voor een vrouw: we werken graag in gemengde presentatieduo’s.

We schatten in dat de tijdsinvestering ongeveer 8 uur per maand is. Op dit moment nemen we de opnames vanuit huis op; als de situatie het toestaat maken we de podcasts live vanuit het VVM-kantoor in Utrecht.

Interesse om podcastmaker te worden?
Reageer zo snel mogeijk door een mailtje te sturen naar Annemieke Vermeulen, neluemrev.a.[antispam].@vvm.info. Vertel kort iets over je motivatie, je achtergrond en je kwaliteiten die van pas kunnen komen. Je kunt Annemieke natuurlijk ook eerst vragen om meer informatie.