VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Judith Veraart nieuwe directeur van VVM

Geplaatst op 01-09-2022  -  Categorie: Algemeen

judith-veraartDag allemaal!

Hierbij het eerste bericht van mij, Judith Veraart, de opvolger van Rachel Heijne.

Het zijn big shoes to fill. Maar het dragen van tweedehands kleding heeft ook veel voordelen dus ik neem de schoenen dankbaar aan. Ik zal mijn best doen vanuit mijn rol als algemeen directeur de effectiviteit van de vereniging te blijven versterken. 

Natuur & milieu, en het betrekken van nieuwe doelgroepen bij deze thema’s is in de laatste paar jaar steeds urgenter voor mij geworden. In mijn laatste functie werkte ik aan de inclusieve energietransitie bij Stichting Schooldakrevolutie. Ik kijk er naar uit nog meer van het brede werkveld van de VVM, jullie werkveld, te leren. 

Donderdag 1 september is mijn officiële eerste werkdag, maar in aanloop daar naartoe heb ik de afgelopen weken al regelmatig contact gehad met Antoine, de bestuursvoorzitter, en al vier van mijn directe collega’s van het bureauteam. Op vakantie met mijn gezin in Zweden las ik de laatste paar edities van Milieu, Lucht en Landschap, dus ik heb een aantal van jullie ook al een klein beetje leren kennen! De eerste indrukken zijn positief. Ik voel dat ik op mijn plek ga zijn bij de VVM: open, flexibel, pragmatisch en met gevoel voor humor.

Samen met mijn partner en twee dochters van 6 en 8 jaar oud woon ik in Amsterdam. Wanneer ik niet werk, dans, zwem, lees, klets en kampeer ik zo veel mogelijk met hen, en met mijn vrienden en familie.  

Ik kijk er naar uit jullie snel in het echt te ontmoeten, te praten over jullie ambities, wensen en dromen voor jullie werk en werkgebied. Naast het voortzetten van de verschillende manieren van kennisuitwisseling ga ik graag met jullie in gesprek over het betrekken van nieuwe en bestaande doelgroepen bij al het moois dat de VVM voortbrengt. 

Heb je nu al prangende ideeën of vragen? Of ben je toevallig in de buurt van UCo of Amsterdam West voor een kop koffie? Bel of mail me gerust! Ik ben bereikbaar via j.veraart@vvm.info of 06-48343791.