VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Maak gratis kennis met de 2020-editie van de Milieuwegwijzer

Geplaatst op 01-07-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Maurits Groen, Wim Verhoog  -  Bron: Milieu-magazine

milieuwegwijzer-2020-coverDe 2020-editie van de digitale 'Milieuwegwijzer voor bedrijf en overheid’ is uit. De vraagbaak biedt actuele kennis van de milieuwet- en regelgeving, de stand der techniek bij milieuvoorzieningen en verklaart een groot aantal begrippen.

De Milieuwegwijzer behandelt, net als een woordenboek doet voor taal, alfabetisch alle relevante milieubegrippen. Door deze aanpak is de e-pub een handzaam hulpmiddel voor milieuprofessionals, of men nu werkzaam is bij de overheid, het bedrijfsleven of een adviesbureau.

De meerwaarde begint al bij het overzicht met afkortingen: zelfs de doorgewinterde milieuprofessional vindt hier een schat aan onbekende namen, maar zal die in de praktijk van alledag toch regelmatig tegenkomen. De alfabetische index is een handig eerste vertrekpunt om bij een onderwerp uit te komen. Ook de zoekfunctie is hiervoor te gebruiken. De e-pub bevat bovendien tal van interne kruisverwijzingen om naar aanvullende informatie elders in deze wegwijzer te gaan. Ook bevat de uitgave legio externe links die de lezer direct op betrouwbare en relevante vindplaatsen van informatie op het web brengen.

De uitgave vormt een uitvloeisel van het werk van de samenstellers, Maurits Groen en Wim Verhoog, voor MilieuMagazine, onderdeel van het aanbod van MilieuCompleet. De e-pub kost € 49,95 (incl. 9% BTW). Speciaal om kennis te maken met deze vraagbaak zijn de index en de eerste drie hoofdstukken gratis in te zien: mail 'Kennismakingsversie Milieuwegwijzer' naar: eitcader.[antispam].@milieu-magazine.nl .