VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Maak kennis met Vincent Smeele (InWarmte en InEnergie) - lid van UCo

Geplaatst op 02-04-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Boudewijn Zweekhorst  -  Bron: LinkedIn

Boudewijn Zweekhorst, VVM-lid, maakt vrijwillig een videoreeks bij UCo (Utrecht Community). Hij wil zo een concreet beeld schetsen van wat een bedrijf of organisatie doet en zo ondernemers en bedrijven binnen UCo te verbinden en het communitygevoel te versterken. Bekijk het YouTube-kanaal.

Direct naar de aflevering over VVM>>

Maak kennis met... Vincent Smeele

Post 19 november 2020

Vincent vertelt in deze aflevering over zijn werk bij InWarmte en InEnergie.Hij helpt bedrijven bij verduurzamen op het gebied van, je raadt het al, warmte en energie ⚡

Bekijk de post met video>> 

Maak kennis met... Rachel Heijne (VVM)

Post 21 oktober 2020

De VVM heeft de afgelopen periode flink moeten schakelen. De kernactiviteit van de VVM is het organiseren van live-bijeenkomsten, dat kan sinds de komst van Covid-19 niet meer. In deze video vertelt Rachel Heijne hoe de VVM daarmee is omgegaan.

Bekijk de post met video>>

Maak kennis met... Boudewijn Zweekhorst

Post 16 oktober 2020

Boudewijn Zweekhorst maakt kennismakingsvideo's van de verschillende organisaties in UCo. Bekijk hier hoe hij dat dat doet.

Bekijk de post met video>>

Maak kennis met... Charles Smeets (Nederland Opgewekt) 

Post 16 september 2020

Hoe maak je omwonenden enthousiast voor een zonnepark? Bij de ontwikkeling van zonneparken wil nog wel eens weerstand komen vanuit de omgeving. Niet gek ook. Een stuk land in de buurt wordt ineens veranderd naar een donker ogend veld vol zonnepanelen. Mensen die daar zijn gaan wonen voor de waarde en kwaliteit van het landschap kunnen hier nog wel eens hun zorgen bij hebben. Maak kennis met Charles Smeets van Nederland Opgewekt.

Bekijk de post met video>>

Maak kennis met... Inge Luyten (Recycling Netwerk)

Post 25 Augustus 2020

Na meerdere jaren inspanning dan eindelijk succes. Vanaf juli 2021 statiegeld op kleine flesjes. Het aandeel kleine flesjes en blikjes in het zwerfafval ligt tussen de 30 en 40%. De afgelopen jaren zijn er tevergeefs meerdere campagnes gevoerd om dit aandeel te verlagen. Nu wordt er dan voor een oplossing gekozen die wel werkt: statiegeld. Maak kennis met Inge Luyten, projectmanager bij Recycling Netwerk.

Bekijk de post met video>>