VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Boek 'Keerpunt in zicht; hoe verder met milieu en duurzaamheid' overhandigd aan TK-voorzitter Bergkamp

Geplaatst op 11-07-2021  -  Categorie: VVM-leden in het nieuws

nb202108-maurits-groen-boekVVM-lid Maurits Groen overhandigde zijn nieuwe boek 'Keerpunt in zicht; hoe verder met milieu en duurzaamheid' aan Tweede Kamer-voorzitter Vera Bergkamp. 

Lees meer over het boek op mgmc.nl>>

Boek toekomst milieu en duurzaamheid 'Keerpunt in zicht' aangeboden aan voorzitter Tweede Kamer | Zoeteman Consulting | 11 juli 2021

Op 29 juni 2021, vlak voor de verhuizing in verband met de verbouwing van het Tweede Kamer gebouw, hebben Marius Enthoven en ik (Kees Zoeteman, red.) het boek Keerpunt in zicht, hoe verder met milieu en duurzaamheid aan de voorzitter van de Tweede Kamer, Vera Bergkamp, aangeboden. Als redacteuren van het boek hebben we, samen met de uitgever Maurits Groen, hier de afgelopen maanden hard aan gewerkt door 24 auteurs uit te nodigen een essay te schrijven of zich door ons te laten interviewen. Dit alles naar aanleiding van het 50 jarig jubileum van het in 1971 gestarte milieubeleid onder minister Louis Stuyt van Volksgezondheid en Milieu. Met ons boek willen we niet zozeer terug, maar juist vooruit kijken. Wat komen er voor problemen aan de komenden 50 jaar? Wat is het goede uit het verleden dat we moeten behouden en welke fouten zouden moeten worden hersteld? Dat er lezenswaardige ideeën op dit vlak zijn verzameld doet de inhoudsopgave van het boek al vermoeden.

Lees hierover meer bij Zoeteman Consulting>>>

1e exemplaar 'Keerpunt in zicht; hoe verder met milieu en duurzaamheid' overhandigd aan Tweede Kamer-voorzitter Vera Bergkamp | Duurzaam-ondernemen | 30 juni 2021   

Dinsdag 29 juni heeft Tweede Kamer-voorzitter Vera Bergkamp het 1e exemplaar in ontvangst genomen van het boek ‘Keerpunt in zicht; hoe verder met milieu en duurzaamheid’.

Lees het artikel op Duurzaam-ondernemen.nl>>