VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Nieuw VVM-lid ENVAQUA participeert in Milieutechnologie Trendonderzoek 2017.

Geplaatst op 01-09-2017  -  Categorie: Algemeen

envaqua-logoENVAQUA, de Nederlandse brancheorganisatie voor leveranciers en producenten van milieu- en watertechnologie, is recent instellingslid van de VVM geworden en nodigt u uit om deel te nemen aan het milieutechnologie trendonderzoek 2017. Hieronder leest u hun uitnodiging:

Waarom deelnemen?
Het onderzoek brengt in kaart welke thema’s, innovaties en marktontwikkelingen de milieusector momenteel bezig houdt. Speciale aandacht in het onderzoek gaat uit naar het voornemen om de huidige Aqua Nederland watertechnologie beurs en aanverwante symposia inhoudelijk te verbreden. Uiteraard helpt uw input bij het in kaart brengen van de huidige thema’s en behoeftes die binnen de sector leven. Wellicht vindt u het ook relevant te vernemen met welke blik uw collega’s kijken naar de huidige uitdagingen op milieu(technologie) gebied. Daarom stellen wij aan elke deelnemer gratis een exemplaar beschikbaar van het onderzoeksrapport. 

Daarnaast verloten wij, als dank voor uw tijd en input, 5 cadeaubonnen en 10 VIP kaarten voor de eerstvolgende vakbeurs. 

Hoe deelnemen?
U kunt aan het onderzoek deelnemen door de survey te doorlopen (5 tot 10 minuten), toegankelijk via deze link.