VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe studentambassadeurs

Geplaatst op 11-05-2020  -  Categorie: Algemeen

VVM-ambassadeurs stellen zich voor.

Mei

kelly-van-leeuwen-ambassadeur-spectrum-600x600

Kelly van Leeuwen

studievereniging Spectrum van de studies studies Bèta-Gamma en Future Planet Studies (UvA)

Hoi! Mijn naam is Kelly en nadat ik mijn studie Bèta-Gamma (met de major Biologie) had afgerond, ben ik begonnen aan een bestuursjaar bij Students for Sustainability Amsterdam. Ik miste de duurzaamheidskant in mijn eigen studie. Dit is de reden dat ik aan mijn bestuursjaar ben begonnen en dit is ook de reden dat ik via Studievereniging Spectrum ambassadeur bij VVM ben geworden.

tijl-de-bruijn-ambassadeur-sfsa-600x600

Tijl de Bruijn

studentenvereiging Students for Sustainability Amsterdam (SFSA)

Mijn naam is Tijl de Bruijn en ik ben een 3e jaar Future Planet Studies student aan de Universiteit van Amsterdam. Ik ben ambassadeur van SFSA, waar ik ook bestuurslid ben geweest. Ik denk dat het belangrijk is om naast idealistisch denken ook praktische doelen te stellen en samen te werken om daadwerkelijk dingen van de grond te krijgen. Dit is de reden dat ik me bij VVM heb aangesloten, aangezien er ontzettend veel interessante evenementen worden georganiseerd, maar ook omdat er een enorm netwerk van specialisten achter zit waar je altijd mee aan de slag kan. Dit wil ik delen met mijn medestudenten, zodat ook zij daar van gebruik kunnen maken.

tom-van-petersen-ambassadeur-storm-600x600

Tom van Petersen

studievereniging STORM van de studie Global Sistainability Science (UU)

Duurzaamheid is een enorm complex concept, en vraagt steeds meer om brede expertise en een multidisciplinaire aanpak. Bij Global Sustainability Science leren wij hoe je duurzaamheid vanuit verschillende perspectieven moet bekijken om bepaald oplossingen te bedenken voor actuele duurzaamheidsvraagstukken. Als ambassadeur hoop ik mijn medestudenten (en mijzelf) te helpen om zich te verdiepen in een toekomstige carrière als duurzaamheidsexpert."


April

sophie-van-mourik-ambassadeur-600x600

Sophie van Mourik

Morgen, landelijk studentennetwerk voor een duurzame toekomst

Hallo! Mijn naam is Sophie, heb bijna mijn bachelor Global Sustainability Science afgerond en ben op dit moment bestuurslid van Studenten voor Morgen. Vanuit deze positie probeer ik andere studenten enthousiast te maken voor VVM. Ik ben namelijk van mening dat het ontzettend waardevol is om je aan te sluiten bij het netwerk en deel te nemen aan de bijeenkomsten die VVM te bieden heeft. Wij jonge studenten kunnen hier kennis op doen die wij niet in de collegebanken mee krijgen! Hopelijk tot snel!

eefje-van-dael-ambassadeur-600x600

Eefje van Dael

Studievereniging Genius Loci van de studie Landschapsarchitectuur en ruimtelijke planning in Wageningen

Milieu is een actueel en belangrijk onderwerp van vandaag de dag. Als toekomstige Landschapsarchitecten en Ruimtelijke Planners is het belangrijk om rekening te houden met het milieu, klimaatverandering en de mens. Daarom ben ik ambassadeur geworden: om mijn medestudenten meer op de hoogte te brengen van de actuele milieuproblematiek en om ze de gelegenheid te geven zich meer te verdiepen in onderwerpen omtrent milieu.

anneke-bergersen-ambassadeur-600x600

Anneke Bergersen

Studievereniging AktiefSlip van de studie Milieuwetenschappen in Wageningen

Hoi! Ik heet Anneke en zit nu in mijn derde jaar van de bachelor Milieuwetenschappen aan de universiteit van Wageningen. Ik wilde graag ambassadeur worden voor VVM omdat ik de link naar een toekomstige werksituatie miste binnen mijn studie. Door met VVM samen te werken krijg je een inblik in de "echte" wereld van milieuprofessionals en worden conceptuele thema's veel concreter!


Maart

nadia-van-oss-sustainagear

Nadia van Oss

Studievereniging SustainaGear, opleiding Milieukunde aan de HAS Hogeschool

Ik ben ambassadeur geworden omdat ik buiten school ook kennis wil opdoen, er worden vaak onderwerpen besproken die wij niet op school krijgen en dan is dat vooral erg leuk. De kennis die ik dan heb opgedaan wil ik daarna graag delen met andere studenten. Ook ben ik ambassadeur geworden, omdat ik netwerken erg belangrijk vindt en ik wil mijn medestudenten aansporen om het uit te breiden.

mika-jonkers-sustainagear

Mika Jonkers

Studievereniging SustainaGear, opleiding Milieukunde aan de HAS Hogeschool

Ik ben ambassadeur geworden omdat ik naast mijn studie mijn kennis over milieukundige onderwerpen wil verbreden en mijn netwerk uit wil breiden. VVM biedt voor mij de mogelijkheid tot het bezoeken van informatieve avonden en het verbreden van mijn netwerk met de borrels aansluitend hierop.