VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

 

 

 

 

 

 

Onderzoek naar duurzame inzetbaarheid van milieuprofessionals

Geplaatst op 05-09-2023  -  Categorie: Algemeen

Inzicht in de (mis)match tussen beschikbare en benodigde competenties en duurzame inzetbaarheid van professionals ondersteunt milieuprofessionals nu en in de toekomst bij het uitvoeren van hun werk. Vult u ook de enquête in?

U als milieuprofessional bent ontzettend waardevol voor de transitie naar een meer duurzame samenleving. Het is belangrijk om de duurzaamheidstransitie in beweging te krijgen en te houden. De Open Universiteit doet daarom onderzoek naar de duurzame inzetbaarheid van milieuprofessionals. Er is een nauwe samenwerking tussen de Open Universiteit en de VVM, vandaar dat de VVM ondersteunt in de verspreiding van dit onderzoek.

Het werkveld op het gebied van duurzaamheid is heel divers en de rollen die daarbij horen ook. Om de professional van nu en de toekomst beter te ondersteunen in het werk richt dit onderzoek zich op de match (en mogelijk ook de mismatch) tussen de benodigde en beschikbare competenties van professionals.

In eerder onderzoek door Paquita Perez et al. (2018) in samenwerking met VVM-professionals zijn competenties vastgesteld die van belang zijn om succesvol bij te dragen aan transities naar duurzaamheid. We willen graag bij u toetsen welke competenties voor u het meest van belang zijn in uw werk. Tevens kunt u aangeven wat uw duurzame inzetbaarheid is.

Wilt u daarvoor de enquête invullen? Het invullen neemt gemiddeld 5 à 10 minuten in beslag.

Uw gegevens worden anoniem verwerkt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Loes Waterreus via diehraabtezniemazruud.[antispam].@ou.nl.

 

Alvast bedankt voor uw tijd en moeite!