VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Persbericht: Voorzitter VNO-NCW Hans de Boer neemt eerste abonnement MilieuCompleet in ontvangst

Geplaatst op 07-08-2018  -  Categorie: Persberichten

Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW, heeft vandaag het initiatief MilieuCompleet verwelkomd en het eerste abonnement officieel in ontvangst genomen. De werkgeversvoorzitter noemt MilieuCompleet dé manier om op de hoogte te blijven van alles wat speelt op het gebied van milieu en duurzaamheid. 

MilieuCompleet, een totaalpakket voor duurzame verdieping, is een gezamenlijk initiatief van mauritsgroen.mgmc, DG Communicatie en VVM, hét kennis- en relatienetwerk voor milieuprofessionals. Het initiatief omvat een totaalpakket om professionals op het gebied van milieu en duurzaamheid te voorzien van actuele inhoudelijke bagage.

Hans de Boer kreeg het pakket overhandigd van Maurits Groen, duurzaamheidsondernemer, Vera Dalm, voorzitter VVM, en Jan van den Broek, redactielid Milieu Compact. “Dankzij dit initiatief is het nooit meer nodig om ongecoördineerd de enorme brij aan nieuwsbrieven, magazines, overzichten en her en der verspreide gegevens bij proberen te houden”, liet Groen tijdens de presentatie weten. “Iedere milieuprofessional, bestuurder en directeur is met MilieuCompleet optimaal op de hoogte van alles wat er speelt op het gebied van milieu en duurzaamheid. Inhoudelijk, beleidsmatig, financieel, maatschappelijk, fiscaal en juridisch.”

Hans de Boer: “De grote opgave als het gaat om milieu en duurzaamheid is de komende jaren te komen tot verdere uitrol en uitvoering van nieuwe technologie. Juist de lezers van MilieuCompleet spelen daarbij een hoofdrol. Zij zorgen voor de verspreiding van best-practices en leren anderen hoe je juridische of andere barrières met succes kan aanpakken. Daarom ben ik erg blij met deze krachtenbundeling. Kennis is één van de belangrijkste pijlers onder de brug die we moeten leggen naar Parijs.”   

Achtergronden
Het pakket omvat in de eerste plaats een ‘3-in-1’ abonnement op de drie belangrijkste onafhankelijke milieubladen van Nederland: MilieuMagazine, Tijdschrift Milieu en Milieu Compact. De eerste twee bladen bieden achtergrond en verdieping, terwijl Milieu Compact alle actuele ontwikkelingen volgt en tweewekelijks samenvat.

Tweede onderdeel van het pakket betreft het lidmaatschap van de VVM. De VVM zet zich in voor de gehele beroepsgroep, variërend van ervaren krachten tot aanstormend talent. Via onder meer Tijdschrift Milieu, themabijeenkomsten, congressen en cursussen stimuleert de VVM kennisontwikkeling, debat en het aangaan van intercollegiale contacten. Naast inhoudelijke verdieping die de vereniging biedt, ontvangen de leden aantrekkelijke kortingen op de activiteiten.

MilieuCompleet vormt tot slot het portaal voor duurzame producten en diensten. Inmiddels hebben zich al zes partijen bij het initiatief aangesloten, waaronder Energetika, leverancier van intelligente energieoplossingen, SpeedComfort, producent van slimme radiatorventilatoren en Sustainable Talent, hét gespecialiseerde adviesbureau voor loopbanen voor zowel MVO-professionals als werkgevers. Abonnees ontvangen aantrekkelijke kortingen op hun producten en diensten.

Een abonnement op dit totaalpakket – de drie bladen, het VVM-lidmaatschap en kortingsvoordelen –  kost € 581,95,- per jaar (incl. BTW). Kijk voor alle informatie over MilieuCompleet op www.milieucompleet.nl. Voor abonnees bevat de site bovendien een schat aan informatie in de vorm van pdf-bestanden van de vele tientallen eerder verschenen edities van de drie bladen.

milieucompleet-overhandiging

VNO-NCW voorzitter Hans de Boer (r.) ontvangt eerste MilieuCompleet uit handen van duurzaam ondernemer Maurits Groen

Artikelen in media:


 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Wim Verhoog, hoofdredacteur van MilieuMagazine, 06 52716913, vw.[antispam].@mgmc.nl.