VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Vacature Host hybride cursus luchtkwaliteit

Geplaatst op 22-09-2021  -  Categorie: Vacatures

Ben jij onze online (technische) host bij onze hybride-cursus luchtkwaliteit? Wij zijn op zoek naar een of meerdere hosts die tijdens onze klassikale lessen zorg dragen voor een vlekkeloze online-verbinding met de zaal en enkele deelnemers uit Curaçao. Deze deelnemers volgen de gehele opleiding online via MS Teams. De lesdagen vinden plaats tussen 16 september 2021 en 9 juni 2022. Het betreft 21 lesdagen, steeds op donderdagen van 14:00 – 21:00 in Aristo, Utrecht Lunetten. De host wordt verwacht op locatie aanwezig te zijn. Ook als je slechts een deel van deze dagen kan, horen we graag van je!

VVM logo vierkant transparant witte binnencirkel 781x781

Functie-omschrijving

De werkzaamheden betreffen:

  • Opbouw techniek (camera, tafelmicrofoon)
  • Opzetten MS Teams meeting met de deelnemers en docent;
  • Geluidscheck, beeldcheck;
  • Tijdens de lessen houd je in de gaten of de verbinding goed blijft;
  • Je leest de chat mee en bent mobiel bereikbaar voor de deelnemers op afstand.
  • Mogelijk moet je de docent om aandacht vragen als de online deelnemers een vraag stellen (vaak gaat dit vanzelf al goed).
  • Jij bent tijdens de les het aanspreekpunt van de online deelnemers.
  • Voor deze werkzaamheden is een handleiding beschikbaar en de eerste keer zal een medewerker van PAOTM aanwezig zijn voor tekst en uitleg.

De lesdagen vinden plaats tussen 16 september 2021 en 9 juni 2022. Het betreft 21 lesdagen, steeds op donderdagen van 14:00 – 21:00. We vragen je om een half uur van tevoren aanwezig te zijn om de apparatuur op te stellen en de verbinding tot stand te brengen. De eerste keer graag een uur van tevoren aanwezig zijn.

Het is toegestaan om tijdens de les, als alles goed verloopt, werkzaamheden voor jezelf te doen zoals huiswerk of leeswerk. Zolang dit de cursisten in de zaal niet stoort en je geregeld de chat en verbinding checkt.

De vergoeding bedraagt EUR 100,- excl. btw per lesdag (EUR 121,- incl. btw). Hierover dient nog wel loonbelasting betaald te worden (freelance werk 37,1%).

De host wordt verwacht tijdens de lessen op locatie aanwezig te zijn. Dat is Aristo, Brennerbaan 150,
3524 BN Utrecht (vlakbij station Lunetten).

Reageren

Bij interesse/ met vragen contact opnemen met: Marie Thérèse of Rachel (via bureau@vvm.info)

Heb je interesse, stuur dan een korte motivatiemail en welke periode je zou kunnen.