VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Verhuizing VVM bureau

Geplaatst op 04-06-2019  -  Categorie: Algemeen

header-uco-c-except-integrated-sustainabilityHet VVM bureau gaat verhuizen. 

Per 1 juli nemen we onze intrek in de monumentale, verduurzaamde NS loods van UCo, wat staat voor Utrecht Community: https://www.utrechtco.nl/  

We vertrekken omdat de commissie MER, waar de VVM nu bij ‘inwoont’, aan het groeien is en de ruimte zelf nodig heeft

UCo biedt een fijn alternatief. Hun insteek past goed bij de VVM: ze willen niet alleen een duurzame werkplek zijn, maar ook een duurzame gemeenschap. In totaal zijn er zo’n 150 duurzame ondernemers gehuisvest in een heel prettige open ruimte met een eigentijdse uitstraling. Voor de VVM is er ruimte voor de medewerkers, we kunnen gebruik maken van overlegruimtes t.b.v. onze secties, er is bovendien een grote ruimte waar we bijeenkomsten tot zeker 40 mensen kunnen organiseren en er zijn flexplekken voor onze leden. 

Adres en Ligging

UCo, 2e Daalsedijk 6a, 3551 EJ Utrecht

UCo ligt vooraan de Amsterdamsestraatweg. Het is net zo ver lopen vanaf Utrecht CS als ons huidige kantoor, alleen precies de andere kant op. 

De medewerkers van het bureau hebben veel zin om naar deze nieuwe plek te verhuizen. Wij hopen jullie na de zomer snel te verwelkomen op onze nieuwe stek!


Van de website van UCo

“Utrecht Community (UCo) is een duurzame gemeenschap met 1800m2 aan werk-, workshop- en overlegruimte in een duurzaam gerenoveerde monumentale treinloods. UCo biedt ruimte aan 150 ondernemers met uiteenlopende disciplines. Zowel apart als samen zetten ze hun expertises in voor een duurzamere wereld.”

Naast een verzameling van bedrijven en organisaties die zich richten op duurzaamheid, organiseert UCo activiteiten binnen en buiten het gebouw. Er wordt gewerkt aan synergie tussen ondernemers uit de community, externe partijen, de buurt en (inter)nationale initiatieven. Deze organisaties bundelen hun kwaliteiten en kennis om samen uiteenlopende vraagstukken vanuit een integraal perspectief op duurzaamheid op te pakken.”