VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 
𝕏
Jong - CC0 lusi sanja gjenero via stock xchng

Speeddaten met VVM-mentoren

 

Ga in gesprek 

Ga in gesprek met bevlogen milieuprofessionals! Over alle vragen die jij hebt over je studie(richting) en je toekomstige loopbaan. Kom naar de VVM mentor/mentee speeddateavond op 15 februari 2022!

Gratis voor studentleden en pas afgestudeerde leden van VVM. Lid word je vanaf 20 euro.

Let op: de tijden zijn aangepast, dit omdat het een online activiteit gaat worden.

Eerste mentoren zijn al bekend (scroll naar onder)

  Zet in uw agenda

    dinsdag 15 februari 2022
    19:30 - 21:00
    Online, via Zoom

Herken je deze vragen?

 • Welke richting wil ik op qua werk na mijn studie?
 • Hoe zou mijn loopbaan eruit kunnen zien?
 • Hoe zet ik een goede eerste stap op mijn carrièrepad?
 • Hoe kom ik aan het goede netwerk?
 • Hoe positioneer ik mezelf nou eigenlijk als milieuprofessional?
 • Hoe zorg ik dat ik me blijf ontwikkelen als ik eenmaal aan het werk ben?

Iedereen die een duurzame studie doet denkt weleens over deze vragen na. Natuurlijk kun je ze bespreken met vrienden en familie of met docenten en studieadviseurs. Maar je kunt ook profiteren van een gesprek met bevlogen milieuprofessionals. Mensen die ruim werkervaring hebben (op jouw interessegebied) en graag met je meedenken.

Geef je op voor de mentor/mentee speeddateavond op 15 februari. Vanaf 19:30 kun je met verschillende mentoren in gesprek.

Deze avond is gratis, maar alleen toegankelijk voor VVM-studentleden (Gratis, maar niet vrijblijvend. Als je niet komt zonder afmelden uiterlijk 3 dagen van tevoren, sturen we een factuur ter hoogte van € 7,50).

Wist je, dat je als student met 50% korting lid kan worden van de VVM met de promocode van studievereniging: *promotiecode studievereniging*. Kijk op www.vvm.info/lidmaatschap-aanmelden-tarieven voor informatie over het studentlidmaatschap en inschrijving.

Deze avond is alleen toegankelijk voor VVM-leden. Gelukkig kan jij met 50% korting voor 20 euro lid worden van de VVM met de promocode van studievereniging. Kijk op https://www.vvm.info/student en voor Engels: https://www.vvm.info/student voor informatie over het studentlidmaatschap en inschrijving. Interessant: VVM doneert jouw contributie aan je studievereniging!
Als je al lid bent, heb je al een email van dit event in je mailbox om je aan te melden. Word je nieuw lid? Dan krijg je na aanmelden bij VVM de mogelijkheid om je op te geven voor dit event.

Mentoren

We hebben een lijst gemaakt met mentoren die deze avond beschikbaar zijn met een korte introductie. Deze informatie kan je gebruiken om mentoren te kiezen die je interessant vindt. Wij doen ons best om zo veel mogelijk mensen in te delen bij hun voorkeursmentor. Het is nog mogelijk je als mentor op te geven tot donderdag 20 januari.

Bekijk de lijst met mentoren mét introductie

 1. Inge Dijkhuizen, Eigenaar Dijkhuizen-omgevingstraining en vergunningverlener milieu bij omgevingsdienst,Dijkhuizen-Omgevingstraining en ODRU
 2. Bernard Merkx, CEO owner, GreenWavePlastics
 3. Ilia Neudecker, senior adviseur milieubeleid eigen bureau, Foxgloves Advies
 4. Kristel Lageweg, Public Affairs, vanaf half januari beleidsadviseur klimaat en arbeidsmarkt, NVDE (Nederlandse Vereniging Duurzame Energie), vanaf half januari bij FNV
 5. Jos Dingemans, Manager Environment, Aspen Oss B.V.
 6. Annemartine Cox, coach, AMCoacht
 7. Lourens Aalders, zelfstandig organisatie- en beleidsadviseur, Akwadraat Consultancy
 8. Rens Bolkestein, vergunningverlener Brzo/IPCC, zelfstandig adviseur, Brolyn Bedrijfsadvies
 9. Leendert de Bruin, raadgevend adviseur, Heijmans Infra BV / Allios Deite
 10. Jan Nuesink, consultant, forest owner, self employed
 11. Barend van Engelenburg, coördinator onderzoek, Staatstoezicht op de Mijnen (SodM)
 12. Vera Dalm, directeur VBNE, VBNE (voorheen Milieu Centraal)
 13. Armand Dohmen, senior adviseur milieu, Twence
 14. Jeroen Naaijkens, gepensioneerd, bestuurder NGO, Stichting Landschap het Groene Woud
 15. ...
 

  Delen

  Twitter mee via #VVMSpeeddate @VVMbureau 
Deel het Facebookevent
Deel de LinkedIn Post
Deel het LinkedIn Event
Deel de Insta Post

  Meer weten? Enthousiast geworden?

De organisatie van deze bijeenkomst is in handen Joline Frens, Esther en Eveline Stroink van de VVM Sectie Jong. Voor vragen mail naar snerfeniloj.[antispam].@gmail.com

Over VVM

VVM is hét netwerk van milieuprofessionals. Duurzame denkers en doeners ontmoeten elkaar binnen onze vereniging.

De ruim 1300 leden hebben heel diverse achtergronden. Van zelfstandige geluidsdeskundige tot onderzoeker duurzame mobiliteit en van medewerker circulaire economie bij een commerciëel bedrijf tot specialist klimaatadaptatie bij de provincie; bij de VVM kom je ze allemaal tegen.

Vind een stage of baan

Je kunt makkelijk contact leggen met andere leden. Via de online leden database óf een mailtje aan het VVM-bureau. Handig als je relevante geïnterviewde wilt vinden voor je scriptie of op zoek bent naar een stageplaats of baan. Hiervoor is het VVM-mentorsysteem bijzonder geschikt: toegewijde VVM-leden die je hun tijd, vaardigheden en kennis aanbieden om je te helpen met vragen over je studie en/of (toekomstige) carrière.

Actieve leden

Het is ook mogelijk om actief te worden in een van de 20 secties rond thema's als: klimaat & energie, biodiversiteit, bodem & landgebruik en water. Voor studenten en starters is er de sectie Jong.

Activiteiten

Bij meer dan 40 activiteiten per jaar kunt je inspiratie opdoen. Van (online) klimaatcongres tot netwerkborrel voor young professionals.