VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 
𝕏
Jong - CC0 lusi sanja gjenero via stock xchng

Het mentor/mentee speeddaten van VVM is terug en we zijn op zoek naar jou! Na drie succesvolle edities, is het tijd voor het vervolg!

 

Ga in gesprek

Ga online in gesprek met bevlogen milieuprofessionals! Over alle vragen die jij hebt over je studie(richting) en je toekomstige loopbaan. Kom naar de VVM mentor/mentee speeddateavond op dinsdag 17 september 2024!

Herken je deze vragen?

  • Welke richting wil ik op qua werk na mijn studie?
  • Hoe zou mijn loopbaan eruit kunnen zien?
  • Hoe zet ik een goede eerste stap op mijn carrièrepad?
  • Hoe kom ik aan het goede netwerk?
  • Hoe positioneer ik mezelf nou eigenlijk als milieuprofessional?
  • Hoe zorg ik dat ik me blijf ontwikkelen als ik eenmaal aan het werk ben?

Iedereen die een duurzame studie doet, denkt weleens over deze vragen na. Natuurlijk kun je ze bespreken met vrienden en familie of met docenten en studieadviseurs. Maar je kunt ook profiteren van een gesprek met bevlogen milieuprofessionals. Mensen die ruim werkervaring hebben (op jouw interessegebied) en graag met je meedenken.

Tijdens het mentor/mentee-speeddate evenement brengen we ervaren milieuprofessionals in contact met studenten en young professionals. We beginnen met een korte introductie over het wat het waarom. Daarna volgen er drie rondes van 20 minuten waarin je de tijd hebt om kennis te maken en je brandende vragen te stellen. Je kiest er daarna zelf voor of je het bij dit gesprek houdt of later nog een keer wilt gaan zitten voor een goede kop koffie.

Geef je op voor de mentor/mentee speeddateavond op 18 juni. Vanaf 19:30 kun je met verschillende mentoren in gesprek.

Deze avond is gratis, maar alleen toegankelijk voor VVM-studentleden en VVM-young professionals. Aanmelden is verplicht.

  Zet in uw agenda

    17 september 2024
    19:30 - 21:00
    Online, via Zoom

  Meer weten? Enthousiast geworden?

De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van Eveline Stroink van de VVM Sectie Jong. Voor vragen mail naar kniorts.enileve.[antispam].@hotmail.com

 

Over VVM

VVM is hét netwerk van milieuprofessionals. Duurzame denkers en doeners ontmoeten elkaar binnen onze vereniging.

De ruim 1300 leden hebben heel diverse achtergronden. Van zelfstandige geluidsdeskundige tot onderzoeker duurzame mobiliteit en van medewerker circulaire economie bij een commerciëel bedrijf tot specialist klimaatadaptatie bij de provincie; bij de VVM kom je ze allemaal tegen

Vind een stage of baan

Je kunt makkelijk contact leggen met andere leden. Via de online leden database óf een mailtje aan het VVM-bureau. Handig als je relevante geïnterviewde wilt vinden voor je scriptie of op zoek bent naar een stageplaats of baan. Hiervoor is het VVM-mentorsysteem bijzonder geschikt: toegewijde VVM-leden die je hun tijd, vaardigheden en kennis aanbieden om je te helpen met vragen over je studie en/of (toekomstige) carrière.

Actieve leden

Het is ook mogelijk om actief te worden in een van de 20 secties rond thema's als: klimaat & energie, biodiversiteit, bodem & landgebruik en water. Voor studenten en starters is er de sectie Jong.

Activiteiten

Bij meer dan 40 activiteiten per jaar kun je inspiratie opdoen. Van (online) klimaatcongres tot netwerkborrel voor young professionals.