VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

Han van Niekerk in De Barometer van RTLZ op 18 november

Geplaatst op 06-11-2018  -  Categorie: VVM-leden in het nieuws  -  Auteur: Han van Niekerk  -  Bron: De Barometer

han-van-niekerk-c-van-niekerk-v-en-m-consultancy-bvVVM-lid Han van Niekerk zal met zijn bedrijf te zien zijn in 'De Barometer' op 18 november 2018 om 17:30 uur op RTL Z. De uitzending van 18 november a.s. gaat over veiligheid en daarin licht Jan van Niekerk de activiteiten van zijn bedrijf op het gebied van veiligheid (en milieu) toe. Herhaling van deze aflevering zal zijn op woensdag 21 november om 13:05 uur en op vrijdag 23 november om 10:30 uur.

Veel kijkplezier!

In de Barometer worden ondernemers gevolgd die de ins en outs van hun bedrijf met ons willen delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning en hoogleraar Bart Bossink worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van Bart’s Barometer. In dit programma wordt alleen geen luchtdruk gemeten, maar wordt er gekeken naar welke factoren het bedrijf laten groeien. Iedere week ligt de focus op op een andere branche binnen de ondernemerswereld.

Over Han van Niekerk

Han van Niekerk is zelfstandig ondernemer bij Van Niekerk V&M Consultancy BV. Zijn functie is Adviseur Veiligheid, Milieu, kwaliteit en projectmanagement. Hij is lid van VVM sinds 2014 en is actief in de sectie Externe Veiligheid.