VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

 

 

 

 

 

 

ROm: Wageningen en Twello, de groenste gemeenten

Geplaatst op 30-11-2018  -  Categorie: VVM-leden Blog  -  Auteur: Annemarie van der Vusse  -  Bron: ROmagazine

Elke editie van ROmagazine vult VVM een pagina.

Annemarie van der VusseWageningen en Twello, de groenste gemeenten

ROmagazine 2018 nr 11 (november), door Annemarie van der Vusse.

Applaus voor Wageningen dat dit jaar de prijs heeft gewonnen voor de groenste stad. En ook applaus voor Twello dat zich dit jaar het groenste dorp mag noemen. Wageningen heeft zich met name onderscheiden door zijn groenbeleid duurzaam af te stemmen op de verschillende grondsoorten die de gemeente kent. Twello scoorde hoog vanwege de zorgvuldige omgang met cultuurhistorie en erfgoed.

Download het artikel

Annemarie van der Vusse is zelfstandig milieuadviseur bij Vusse Milieuadvies (www.vusse.nl), lid van VVM sinds 2009 en actief in de VVM-sectie Water.


 ROmagazineLogo RO Magazine 150x57

ROm is het platform over de fysieke leefomgeving. Al 35 jaar lang groeien generaties ruimtelijk professionals op met de vakinhoudelijke artikelen van het maandelijkse vakblad ROm. Het blad biedt verdiepende verhalen over de onderwerpen waar de ruimtelijk professional wakker van ligt. ROm gaat in op de ruimtelijke debatten, brengt relevante achtergrondverhalen en besteedt aandacht aan leerzame praktijkvoorbeelden zodat de professional zijn werk beter kan uitvoeren voor een mooi Nederland.

Meer op www.romagazine.nl