VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 

Juni 2022 themamaand
Grenzen aan de groei

Met 14 juni:
Nationale Milieudag 2022
en nog veel meer...

Pakketkorting activiteiten rondom Grenzen aan de groei

 
 

Pakketkorting activiteiten rondom Grenzen aan de groei


Juni 2022 themamaand
Grenzen aan de groei

Met 14 juni:
Nationale Milieudag 2022
en nog veel meer...

Pakketaanbod 'Korting met gemak'

 

Wilt u zich in één klap, en met een fikse korting aanmelden voor alle Grenzen aan de Groei-themasessies van de Nationale Milieudag die niet op 14 juni gepland zijn? Dat kan, met dit pakketaanbod!

Het pakketaanbod 'Korting met gemak' omvat deelname aan...

Nadat wij uw aanmelding hebben verwerkt, ontvangt u één factuur voor het gehele pakket.

Aanmeldformulier

Heeft u een Mijn VVM account? Log dan in!


Personalia

Wij controleren de tariefcategorie in onze administratie. Let op: Ben je student maar geen VVM-lid, stuur dan vlot na het verzenden van dit formulier, een mail aan bureau@vvm.info en maak het daarin aannemelijk dat je inderdaad student bent. Dit kan bijvoorbeeld met een duidelijk leesbare scan of foto van je studentenkaart of bewijs van inschrijving, met daarop ook de datum/geldigheid.

 

Werkgever en facturering

De factuur voor dit pakketaanbod zal worden verstuurd aan, indien bekend, uw werkgever. Uit milieuoverwegingen factureren wij het liefst per e-mail, we ontvangen daarom graag het mailadres van de financiële administratie van uw werkgever.

Als op de factuur naast uw naam nog een extra referentie, zoals een bestelnummer, vermeld moet worden, kunt u dat hier invullen. Ook als de factuur naar een ander adres moet, kunt u dat hieronder aangeven. Let op, als wij na facturering verzocht worden om een nieuwe factuur op te stellen, bijvoorbeeld omdat de adressering onjuist is of er referenties ontbreken, dan brengen wij € 7,50 excl. BTW administratiekosten extra in rekening.

(1) UCo member? Utrecht Community (UCo) is de gemeenschap waar de VVM onderdeel van uitmaakt. U vindt de UCo-members hier. Als u niet weet of u dit bent, bent u het hoogstwaarschijnlijk niet :-).
(2) Wij controleren ook een organisatielidmaatschap in onze administratie.

Als één van beide het geval is, neemt u deel tegen VVM-ledentarief.

 

Mogen wij u op de hoogte houden?

Hier kunt u aangeven welke VVM-mailings u wilt ontvangen. Let op, uw voorkeuren hier overschrijven eventueel uw eerder opgegeven voorkeuren. U kunt te allen tijde uw voorkeuren herzien.

Wilt u aankondigingen ontvangen die aansluiten bij uw interesses, geef dan na uw inschrijving ook uw interessegebieden aan. Weet u niet hoe? Vraag het dan aan bureau@vvm.info.

Wilt u weten waar wij uw gegevens voor gebruiken? Lees dan hier ons privacybeleid. Voor de goede orde: Wij verkopen uw gegevens niet door maar gebruiken deze voor informatieverstrekking tot maximaal twee jaar na de activiteit, of tot u verzoekt om verwijdering. Eventuele dieetwensen verwijderen wij binnen een week.

 


Beveiligingscode Beveiligingscode

Tarieven

€ 62,50 Reguliere deelnemers
€ 35,25 VVM-leden
€ 18,75 Studenten, niet-lid (voltijd)
Gratis  Studentleden (voltijd) en recent afgestudeerde leden

De kleine lettertjes

Tarieven zijn inclusief BTW. Wij controleren of u recht heeft op een korting. Bij annulering minder dan een week voor aanvang zijn de volledige deelnamekosten verschuldigd. U kunt zich voor dit pakket aanmelden tot 22 juni 17:00, maar we kunnen niet garanderen dat u alle informatie voor de sessie op de dag waarop u zich aanmeldt, tijdig ontvangt. Lees meer in onze algemene voorwaarden (.pdf).

 

  Delen

  Twitter mee via #NMD2022 #grenzenaandegroei @VVMbureau

Let op, aan deze activiteit zijn deelnamekosten verbonden. Ga naar de kosten>>