VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 

 

 

 

 


Dag van de Omgevingswet 2020

 Do. 8 oktober 2020
 met deelsessies rondom deze dag
Online Congres

Dag van de Omgevingswet 2020

De Omgevingswet komt dichterbij. Dit congres geeft u de mogelijkheid weer helemaal op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen rondom de Omgevingswet. Net als eerdere edities kan de deelnemer weer rekenen op brede aandacht voor de verschillende facetten van de Omgevingswet.

Tarieven:

Reguliere deelnemers:
€ 20,-- 1 sessie
€ 40,-- 2 sessies
€ 60,--3 sessies + plenaire deel
€ 80,-- 4 sessies + plenaire deel
€ 95,-- 5 of meer sessies + plenaire deel

VVM-leden, studenten (niet lid) of deelnemers via organisatiepartner1:
€ 10,-- 1 sessie
€ 20,-- 2 sessies
€ 30,-- 3 sessies + plenaire deel
€ 40,-- 4 sessies + plenaire deel
€ 50,-- 5 of meer sessies + plenaire deel

gratis   studentleden of studenten via organisatiepartner1

Voetnootje
1: Organisatiepartners, dat zijn: G40, Netwerk Jong Leefomgeving, KNW, Ministerie van BZK, NVDE, Platform 31, Provero, Platform 31, afd. Milieu van de Provincie Utrecht, Stadswerk, VBWTN, VMR, of VNG.

De kleine lettertjes

Tarieven zijn inclusief BTW. Wij controleren of u recht heeft op een korting. Bij annulering minder dan twee weken voor aanvang zijn de volledige deelnamekosten verschuldigd. Bij aanmelding minder dan een week voor aanvang, garanderen we niet meer dat u alle informatie tijdig ontvangt. Lees meer in onze algemene voorwaarden (.pdf).

 

Aanmelden

Dit jaar is de Dag van de Omgevingswet een online congres. Bij uw aanmelding kunt u aangeven welke deelsessies u wilt volgen. De indeling van de deelsessies wordt binnenkort bekend gemaakt, en vanaf dat moment kunt u zich via Aanmelden (in het menu) inschrijven. U kunt onderstaand nu alvast uw interesse in deelname aan de Dag van de Omgevingswet 2020 aangeven, u krijgt dan bericht zodra het programma online staat en u zich kunt inschrijven voor de deelsessies.


Beveiligings code Beveiligings code