VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 
𝕏

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerdere edities Dag van de Omgevingswet

Ga direct naar:


Dag van de Omgevingswet 2016

Op 6 oktober 2016 vond de vijfde editie van de Dag van de Omgevingswet plaats op het provinciehuis in Den Haag. Maar liefst 360 deelnemers telde de eerste lustrumeditie van dit nationale congres. Naast een plenair programma, zijn in dertig workshops de diverse aspecten van de Omgevingswet uitgediept. Bekijk de tweets over de dag. 

 

Michiel Wijnbergh (Wijnbergh Fotografie) heeft gedurdende de dag foto's gemaakt. Bekijk de foto's>>

Megawet in wording krijgt steeds meer vorm

Maandag 19 december 2016 heeft de heer Boudewijn Revis, lid van het VNG-bestuur en wethouder in Den Haag het eerste exemplaar van het boek 'Megawet in wording krijgt steeds meer vorm' in ontvangst genomen. Deze publicatie bevat een uitgebreide terugblik op de vijfde editie van de Dag van de Omgevingswet. U kunt deze congresbundel hier gratis downloaden. Een gedrukt exemplaar kunt u bestellen voor €12,50 (incl. verzendkosten) Stuur dan een e-mail met uw gegevens naar uaerub.[antispam].@vvm.info o.v.v. "Omgevingswet". Lees het persbericht>>

naar boven^


Dag van de Omgevingswet 2015

Donderdag 1 oktober jl organiseerde VVM de vierde Dag van de Omgevingswet. Met rond de 300 deelnemers was het weer een succesvolle dag. Hieronder vind je tweets over de dag. Klik hier om ze in een nieuwe pagina te openen. Bekijk de foto's (Michiel Wijnbergh).

Megawet in wording uit de luwte

Eerste Kamer verheugd met ontvangst eerste exemplaar congresbundel

VVM overhandigde op 24 november de eerste congresbundel aan Esther-Mirjam Sent, voorzitter van de Eerste Kamercommissie voor Infrastructuur, Milieu en Ruimtelijke Ordening.
Download de congresbundel>>

naar boven^


Dag van de Omgevingswet 2014

Op donderdag 2 oktober 2014 vond de derde Dag van de Omgevingswet plaats. Dit jaar waren er nog meer bezoekers en nog meer sessies dan vorig jaar! De dag was wederom zeer leerzaam en interessant voor deelnemers en sprekers.

  • Bekijk hier tweets over dit congres
  • Bekijk hier de foto's gemaakt door Michiel Wijnbergh

Congresbundel

‘Schaven aan een megawet in wording’. Dat is de titel van de VVM-uitgave waarin in woord en beeld wordt teruggeblikt op de derde Nationale Dag van de Omgevingswet 2014. Het eerste exemplaar is door Jos Dolstra, voorzitter van de organiserende VVM-sectie Milieurecht en Praktijk, overhandigd aan Tjeerd van Dekken, voorzitter van de Tweede Kamercommisie voor Infrastructuur en Milieu. Ook een groot aantal commissieleden toonde hun belangstelling voor de uitgave door acte de présence te geven en een exemplaar in ontvangst te nemen. De commissieleden namen ruim de tijd om met de VVM-vertegenwoordiging van gedachten te wisselen.

Download de congresbundel >>

naar boven^


Dag van de Omgevingswet 2013

Op 10 oktober 2013 vond de tweede editie van de Dag van de Omgevingswet plaats. Ruim 200 milieuprofessionals ontmoetten elkaar en er is volop gediscussieerd over diverse aspecten van de wet.

Op de Facebook pagina van VVM vind je alvast een aantal foto's van de dag!

  • Op Binnenlandsbestuur.nl verscheen een artikel n.a.v. de Dag van de Omgevingswet.
  • Provincie Zuid-Holland schrijft over optreden Rik Janssen op Dag van de Omgevingswet.
  • Interview Ministerie IenM met J. Dolstra & D. Nijman over Dag van de Omgevingswet.

Download het twitterverslag #dvdo2013

Congresbundel

Overhandiging Congresbundel DVDO 201314 januari werd de congresbundel van de Dag van de Omgevingswet 2013 'Plussen en minnen van een megawet in wording' overhandigd aan Ed Nijpels. Een korte samenvatting van de overhandiging is beschreven in het persbericht.

op deze pagina kun je ook de congresbundel downloaden.

Bekijk de congresbundel >>

naar boven^


Dag van de Omgevingswet 2012

Op 9 oktober 2012 organiseerde de VVM op initiatief van de VVM-sectie Milieurecht en Praktijk de eerste Dag van de Omgevingswet. Dit gebeurde in samenwerking met de Vereniging voor Milieurecht (VMR) en het Koninklijk Nederlands Waternetwerk. Van deze dag is een congresbundel verschenen die op 26 november 2012 is aangeboden aan minister Schultz van Infrastructuur en Milieu.

Congresbundel 'Inhoud geven aan megawet in wording

De congresbundel van de Dag van de Omgevingswet is verschenen. Minister Schultz heeft het eerste exemplaar van de brochure ‘Inhoud geven aan megawet in wording’ in ontvangst genomen. Hierin wordt de oogst samengevat van de Nationale Dag van de Omgevingswet. Deze druk bezochte informatie- en discussiedag vond op initiatief van de VVM - netwerk van milieuprofessionals - plaats op 9 oktober in de Brabanthallen te Den Bosch.

Download de congresbundel >>

Film Integreren en geïntegreerd worden - Dag van de Omgevingswet 2012

Bekijk hieronder de YouTube film over de Dag van de Omgevingswet, gemaakt door VVM-lid Jan Stap. 

naar boven^