VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

 
Bezoek ons op: 
𝕏

VVM logo nieuw 150x150

netwerk van milieuprofessionals

Bezoek ons op: 
𝕏
HEADER JONG doelgroep

Online Career Event

 

VVM Jong organiseert een online Career Event voor starters die op zoek zijn naar een uitdagende baan in het milieuvakgebied.

Op 21 september organiseert VVM Jong een middag vol online ontmoetingen in de vorm van workshops, een paneldiscussie en een-op-een gesprekken. Er zijn inspirerende bedrijven die graag kennis willen maken met de nieuwe generatie milieuprofessionals. Mogelijkheden voor bedrijven om nieuwe talenten te leren kennen, maar ook om te horen van zoekende milieuprofessionals wat de behoeften zijn binnen een nieuwe baan.

 download presentaties   programma & bedrijven 2021 

Deze middag is een kans voor bedrijven en milieuprofessionals om elkaar te ontmoeten en de juiste mensen voor openstaande vacatures te vinden.

  Zet in uw agenda

    dinsdag 21 september 2021
    13:00 - 17:30
   Online via Zoom

Jonge milieuprofessionals
Hoe kom je in contact met bedrijven waar je graag zo willen werken? Hoe kom je aan meer informatie over leuke vacatures? Waar moet je opletten bij vacatures? Welke informatie haal je uit vacatures? Jonge milieuprofessionals denken hier over na. Daarom organiseert de VVM nu voor de 1ste keer een online Career Event om bedrijven met openstaande milieu vacatures en jonge milieuprofessionals bij elkaar te brengen.

Houd deze website in de gaten om te zien welke bedrijven langs komen en vergeet je niet op tijd voor de workshops in te schrijven want vol=vol. Kom carrière maken!

Tarief
gratis   Studenten en Young Professionals (Gratis, maar niet vrijblijvend. Als je niet komt zonder afmelden uiterlijk 3 dagen van tevoren, sturen we een factuur ter hoogte van € 7,50).

Wist je, dat je als student met 50% korting lid kan worden van de VVM met de promocode van studievereniging: *promotiecode studievereniging*. Kijk op www.vvm.info/lidmaatschap-aanmelden-tarieven voor informatie over het studentlidmaatschap en inschrijving.

  Bedrijven die zich hebben aangemeld

KWA - www.kwa.nl
LBP|SIGHT - www.lbpsight.nl
DGMR - www.dgmr.nl
OMWB - www.omwb.nl
Rho Adviseurs - www.rho.nl
BMD Advies - www.bmdadvies.nl
Geofoxx - www.geofoxx.nl

Meer informatie over het programma en de bedrijven die meedoen via:

Programma & bedrijven

Bedrijven (inschrijving gesloten)
Heb je een bedrijf wat staat te springen om nieuwe mensen en wil je in contact komen met jonge milieuprofessionals? We zijn nog opzoek naar bedrijven die online workshops willen geven van ongeveer drie kwartier of deel willen nemen aan een panel gesprek over ervaringen in het werkveld.

Tarief
Deelnemen aan dit Career Event:
gratis     Bedrijven die een instellings- of organisatielidmaatschap bij de VVM hebben
€ 195,-   Bedrijven die geen lid zijn bij de VVM (prijs is excl. btw)

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar uaerub.[antispam].@vvm.info. We overleggen graag wat een activiteit zou zijn die bij jouw bedrijf past.

 

  Delen

  Twitter mee via #CareerEvent21 @VVMbureau

  Meer weten? Enthousiast geworden?

De organisatie van deze bijeenkomst is in handen van Lyanne van den Berg van de VVM Sectie Jong .